Comunicate de Afaceri

Noua tendinta in amenajarea interioara a caselor: placarea scarilor interioare din beton cu lemn

Lemnul a continuat sa fie unul dintre materialele cele mai folosite in domeniul constructiilor si al amenajarilor interioare. Chiar si in contextul in care tot mai multe materiale moderne sunt prezente in aceste domenii, lemnul natural a revenit puternic in preferintele tuturor. Acest lucru se poate remarca si prin faptul ca numarul celor care au ales sa foloseasca lemnul pentru acoperirea scarilor interioare din beton este in continua crestere.

Prin placare scari interioare din beton cu lemn natural se intelege acel proces in care treptele si contratreptele realizate din beton sunt acoperite cu placi din diferite esente de lemn. Aceste placi din lemn natural sunt prinse peste beton cu ajutorul spumei poliuretan si cu ajutorul unor suruburi menite sa fixeze mai bine placile din lemn si sa previna deformarea lor in timp.

Panouri lamelare din lemn pentru scari interioare

Pentru placare scari interioare cu lemn se folosesc diferite esente de lemn: brad, fag, stejar sau frasin. Acest lemn este prelucrat sub forma unor panouri lamelare care vin montate peste scarile interioare din beton. Panourile lamelare sunt prelucrate atat sub forma treptelor, cat si sub forma contratreptelor.

Dimensiunea acestor panouri lamelare reprezentand treptele si contratreptele trebuie sa fie egala. O marja de aproximativ 5 mm intre panourile folosite pentru trepte si pentru contratrepte este acceptata si nu afecteaza lucrarea finala de placare scari interioare cu lemn. Pe langa faptul ca lemnul folosit pentru aceste panouri lamelare este prelucrat cu mare grija, acest lemn este tratat cu substante specifice tocmai pentru a oferi o rezistenta si o durabilitate ridicate pentru timp indelungat.

Un plus de eleganta si rafinament in fiecare casa

Lemnul natural este un material aparte atunci cand este folosit in constructia caselor sau in amenajarea acestora. Prin urmare, atunci cand alegi sa schimbi aspectul scarilor interioare din beton si sa apelezi la servicii de placare scari interioare cu lemn alegi sa aduci un plus de eleganta si rafinament in casa ta.

Indiferent daca scarile interioare pornesc direct din holul casei sau daca aceste scari interioare sunt amplasate intr-un colt al casei, placarea scarilor din beton cu lemn va schimba intreg aspectul interior al casei tale. Lemnul este un material deosebit pentru constructii si amenajari interioare. Fiind foarte versatil si usor de prelucrat, poti avea scarile interioare pe care le-ai dorit dintotdeauna prin placare scari interioare din beton cu lemn.

Dincolo de plusurile de ordin estetic pe care scarile din beton placate cu lemn le pot aduce in fiecare casa, trebuie subliniat faptul ca vei putea beneficia si de un plus de confort. Iar copiii vor fi cei mai bucurosi sa se joace pe scarile placate cu lemn.

Pentru a te bucura de toate acestea poti apela cu incredere la serviciile de placare a scarilor interioare puse la dispozitie de Stil Compact Design. Acest producator de panouri lamelare pentru placarea scarilor interioare are o vasta experienta in domeniul prelucrarii lemnului pentru scari interioare. Detaliile complete cu privire la placare scari interioare pot fi gasite pe scaralemn.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atelierul de Creatii Digitale

Comentarii

Cauta

Categorii populare