Comunicate de Afaceri

Noutatile Buderus: comenzi la distanta prin iPhone si case care genereaza mai multa energie decat consuma

Buderus devine mobil ! Cu o aplicatie iPhone !

Aplicatia Buderus App EasyControl permite utilizatorilor, intr-un mod simplu si confortabil, supravegherea, reglarea si setarea de la distanta a echipamentelor de incalzire prin intermediul faimosului telefon iPhone de la Apple. Prin aceasta idee inovatoare, Buderus deschide noi perspective pentru viitorul exploatarii centralelor termice, cazanelor sau altor instalatii de incalzire. Printr-o simpla atingere a ecranului touchscreen, utilizatorul isi poate supraveghea si regla de oriunde din lume, usor si intuitiv, echipamentul de incalzire de acasa. Aplicatia functioneaza prin intermediul automatizarilor Buderus Logamatic EMS si gateway-ului Logamatic Web KM200.

Casa Energy Plus: conceptul viitorului disponibil prin Buderus

Un bilant energetic optim pentru o cladire este o realizare buna. Dar si mai bine ar fi daca, la capatul unui interval de timp, cladirea ar produce mai multa energie primara decat au nevoie locatarii ei. Cu alte cuvinte, in loc de un bilant optim, s-ar obtine un bilant energetic pozitiv, astfel incat cladirea sa produca mai multa energie decat consuma. Acesta va fi cu siguranta standardul energetic al unei cladiri in viitor. Dar sistemele Buderus, propuse in cadrul conceptului Energy Plus, fac posibila, inca de pe acum, indeplinirea acestui standard.

Sistemele moderne de incalzire Buderus lucreaza atat de economic, incat consumul energetic scade considerabil. Componentele sistemului, a caror functionare in ansamblu este armonizata optim prin intermediul automatizarilor inteligente Buderus, conduc la o eficienta energetica maxima. Pe langa echipamentele Buderus mai sunt necesare si alte masuri suplimentare precum utilizarea, in cladire, a unor aparate electronice si electrocasnice eficiente energetic sau optimizarea izolatiei termice a invelisului cladirii. Aceste masuri contribuie la reducerea insemnata a necesarului de energie al cladirii. In plus, reprezentantii Buderus recomanda ca o astfel de casa sa aibe si o instalatie cu celule fotovoltaice, care sa produca energie electrica cu ajutorul energiei soarelui, impreuna cu o instalatie de panouri solare termice, pentru prepararea apei calde.
Cu ocazia expozitiei din Germania, specialistii Buderus au ilustrat, prin cazuri concrete si calcule transparente, posibilitatile numeroase pe care le ofera sistemele Buderus pentru realizarea unor case de tip Energy Plus.
Practic, prin masuri adecvate, orice tip de cladire, existenta sau nou construita, poate realiza un bilant energetic pozitiv.

Sistemele hibrid Buderus

Fie ca este vorba de constructii noi, de modernizari sau de extinderea sistemului de incalzire deja existent, Buderus pune la dispozitia clientilor, pentru orice proiect, solutia si sistemul optim pentru fiecare caz in parte. Printre avantajele oferite clientului, Buderus livreaza toate componentele ce alcatuiesc configuratia sistemului (one-stop shopping, deci totul se poate obtine de la un singur furnizor), asigura consultanta tehnica competenta, iar solutiile tehnice propuse sunt verificate de indelungata experienta profesionala Buderus. Solutiile de tip sistem hibrid, oferite de Buderus, pun in valoare nu numai calitatile si performantele produselor individuale alcatuind sistemul, ci, mai ales, functionarea eficienta energetic si flexibila a ansamblului. Paleta completa de produse din portofoliul Buderus, impreuna cu automatizarile ultramoderne, permit realizarea unor combinatii care raspund perfect nevoilor oricaror aplicatii in domeniul incalzirilor.

Produse noi de la Buderus

Printre numeroasele noutati lansate anul acesta de Buderus se numara sistemul hibrid (condensare + solar) Logamax plus GBH172, care combina utilizarea eficienta a gazului metan si a energiei solare, fiind echipat cu un nou tip de unitate hidraulica integrata in aparat; sistemul hibrid bivalent alcatuit din pompa de caldura Logatherm WPLSH, aer –apa, dotat cu automatizare avansata; cazanul pe combustibil solid Logano S161 cu ardere optimizata si panoul solar plan Logasol SKN 4.0 intr-o versiune mai usoara, dar mai robusta.

Despre Buderus

Buderus este una dintre cele mai importante marci europene de echipamente termice, care ofera o tehnologie avansata de incalzire, racire si ventilatie pentru o atmosfera confortabila in fiecare camin. Gratie automatizarilor inovative, sistemele de incalzire care utilizeaza energii regenerabile pot fi optim combinate sau pot completa cu succes un sistem de incalzire existent, care utilizeaza combustibili traditionali. Buderus este specializat in comercializarea instalatiilor pentru incalziri, avand un numar de 124 de filiale prezente in peste 50 de tari. Clientii Buderus beneficiaza astfel de consultanta de specialitate, de un service de incredere, precum si de sisteme complete si eficiente energetic dintr-o singura sursa.
Mai multe informatii regasiti pe www.buderus.ro.


Social Media
Vezi toate articolele autorului: Robert Bosch SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare