Comunicate de Afaceri

Panouri bordurate de la MesteruManole.ro - alege cea mai buna oferta

La MesteruManole gasesti panouri bordurate la un pret bun si la o calitate superioara. Panourile bordurate sunt unele dintre cele mai utilizate solutii pentru a imprejmui diferite suprafete, datorita avantajelor pe care acestea le ofera. Cu ajutorul panourilor bordurate de la MesteruManole se pot foarte usor imprejmui gradini, parcuri, santiere, complexe sportive, fabrici si chiar ansambluri rezidentiale. Un gard format din panouri bordurate este estetic, are un cost redus si o stabilitate foarte, foarte buna.
Centura de beton, stalpii si panourile bordurate ofera un gard de imprejmuire foarte usor de construit si foarte functional. Este extrem de important sa reusesti sa ai un gard care sa fie rezistent, de aceea panourile bordurate de pe acest link: http://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii/garduri-si-imprejmuiri/panouri-bordurate reprezinta cea mai buna solutie.

Panourile bodurate sunt de regula compuse din serii de sarme cu o grosime de 4 mm, sudate pe o alta sarma transpusa orizontal pe acestea. Cuvantul “bordurat” din denumirea panourilor bordurate provine de la faptul ca panourile au 3 “V”-uri pentru plus de eleganta si pentru rezistenta.
Pentru o durata mult mai mare de viata, sarma din care panourile bordurate sunt confectionate este supusa unui proces de zincare care o ajuta sa beneficieze de o protectie ridicata impotriva coroziunii.
Extrem de des intalnite in constructia de garduri, panourile bordurate au avantajul ca pe cat de usor se monteaza, pe atat de usor se si demonteaza. Exista niste sisteme speciale de prindere care fac procesul de montare si de demontare foarte rapid.


In plus, bazandu-se pe procesul de confectionare si pe cel de zincare, panourile bordurate sunt un material foarte rezistent si robust datorita sudurii in puncte si a presarii sarmei zincate in profilul acestora.
Despre Mesteru Manole

Mesteru Manole este un magazin online ce comercializeaza o gama foarte larga de materiale de constructii pentru ca tu sa gasesti intotdeauna, doar la un sigur click distanta, orice produs ai avea nevoie pentru constructia ta. Daca vrei sa vezi toate produsele pe care le poti comanda online, trebuie sa accesezi site-ul www.mesterumanole.ro. Spor la treaba!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare