Comunicate de Afaceri

Peste 8700 de santiere la un click distanta

Cele mai multe se regasesc in segmentul infrastructura cu 2781 de santiere anuntate in 2009 din care 25 % trec valoric de 10 mil. RON / proiect. In plus, conform cifrelor oferite de raportuldeinvestitii.ro, situatia lucrarilor din plin sezon nu e deloc imbucuratoare. Chiar daca in Ilfov s-au aflat, in ultimele doua luni, cele mai multe santiere active in stadiu de constructie sau amenajare, numarul lor nu reprezinta decat 18% din cele anuntate pe aceeasi zona in 2009.

Intr-o perioada in care gasirea de noi proiecte reprezinta o provocare majora pentru firmele de constructii, aducerea la noi standarde a serviciul IBC focus este oarecum normala.

Ce inseamna raportuldeinvestitii.ro?
Minim 8700 de santiere la care furnizeaza produse si servicii peste 16000 de companii active in segmentul constructiilor. In plus, sunt disponibile datele de contact de la mai mult de 13000 persoane de decizie variind de la sefi de santier la manageri si beneficiari. Iar aceste cifre cresc zilnic deoarece consultantii IBC Focus actualizeaza datele cu informatii noi si verificate chiar din teren.

IBC Focus este singura companie specializata in monitorizarea pietei constructiilor din Romania ce furnizeaza zilnic informatii complexe despre minim 8700 de santiere in derulare. Realizam studii si rapoarte de piata personalizate cu privire la cele mai active segmente ale sectorului constructiilor din Romania.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: IBC Focus

Comentarii

Cauta

Categorii populare