Comunicate de Afaceri

Placi de tego pentru cele mai reusite proiecte

Cea mai potrivita intrebuintare pentru tego este in proiectele in care este implicat procesul de cofrare, deoarece acest material prezinta o rezistenta specifica la acest proces. Dar totul trebuie sa se petreaca in conditii normale.

Tego vine intr-o gama variata, existand versiuni ale acestuia care au si o fata antiderapanta, iar aceasta versiune poate fi folosita fara probleme in placarea puntilor mijloacelor de transport ce au un tonaj mare. Printre acestea se pot numi si vapoarele, scenele de concerte si camioanele.

Stiai ca tego se utilizeaza pentru realizarea spatiilor de joaca pentru copii?

Chiar daca la prima vedere tego pare sa fie un material special conceput si utilizabil doar in domeniul constructiilor si cel auto, totusi acest material este utilizat, dupa cum am precizat mai sus, si pentru realizarea spatiilor de joaca pentru copii. Astfel, cu ajutorul acestor placi de tego se poate placa spatiul de joace pentru copii si se pot realiza elemente rezistente.
tego
Este recomandat ca spatiul de joace pentru copii sa fie placat cu tego antiderapant, deoarece astfel se reduce foarte tare pericolul alunecarii celor mic. Alegarea pe o suprafata clasica le poate provoca alunecarea, insa cu ajutorul acestui material acest pericol este nul.

Acestea sunt cele mai dest inaltine trei proiecte in care se utilizeaza acest material antiderapant. Mai mult decat atat, acest mai este utilizat si pentru placarea puntilor navelor maritime si de croaziera, tot datorita calitatii pe care o are, calitate care nu permite alunecarea.

Caracteristici pricipale pe care le regasim

Pe langa cele amintite anterior, tego mai are o serie de caracteristici, ce il transforma intr-un material atat de cautat:

  1. Se gasesc o serie de straturi succesive de furnire tehnice in alcatuirea sa;
  2. Poate fi folosit in mediile in care exista apa, caci este rezistent la acest element;
  3. In proiectele de exterior, specialisti nu au intalnit pana acum probleme in utilizarea acestuia;
  4. In functie de dorintele clientului, grosimea acestuia poate varia;
  5. Este considerat un material de calitate, deoarece este alcatuit fie din plop, fie din mesteacan;
  6. Se poate folosi de pana in 10 ori.

Materialele de constructii oferite de Mesteru Manole au intotdeauna un raport calitate-pret excelent, asa ca proiectul tau de constructii va fi in final un adevarat succes!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare