Comunicate de Afaceri

Pregateste-te pentru iarna cu o centrala pe combustibil solid CANDLE

O idee simpla...  face minuni...  O idee simpla aplicata impecabil la cazanele pe combustibil solid CANDLE

Cand vine vorba de caldura, limbajul este universal, cu totii simtim la fel.

Gandite pentru un consum redus de masa lemnoasa si un randament mare - 94% - centralele pe lemne CANDLE, eficentiaza procesul de ardere a combustibilului si maximizeaza transferul de caldura. Cu alte cuvinte, cazanul arde complet si transfera mai multa caldura in locuinta.

Acest principiu de functionare presupune arderea combustibilului aprins in partea de sus a camerei de ardere si intr-un strat subtire, intocamai ca fitilul unei lumanari (de aici si denumirea de CANDLE). 

Utilizeaza o metoda telescopica de admisie a aerului, datorita careia, procesul de ardere  este perfect controlat pe parcursul intregului proces de combustie.

Particularitatea si respectiv secretul constructiei consta in injectarea aerului strict in zona de ardere, proportional cu cererea de putere in fiecare moment al procesului de ardere.

Astefel, o singura incarcatura cu combustibil - lemn, peleti,  brichete, porumb, deseuri din lemne sau un amestec al acestora arde minim 24 ore, motiv pentru care,  cazanele CANDLE sunt lider de necontestat pentru durata de ardere la o singura alimentare cu combustibil,  din intreaga serie de cazane pe lemne existente in piata de incalzire.

Cumparand un cazan CANDLE nu vei plati pentru numele firmei sau campaniile publicitare, vei plati doar pentru calitatea foarte ridicata a centralelor pe combustibil solid, toate componentele acestora fiind fabricate de producator.

Siguranta are o importanta deosebita pentru fabricant, fapt atestat de Certificatul European de calitate.

Obiectivul nostru este nu doar de a va incalzi locuintele dar dorim sa va asiguram acelasi confort ca al unui apartament din oras, fara grija de a alimenta mereu centrala, de a scoate cenusa sau de a curata depunerile de gudron.

Cazanele CANDLE pot fi echipate la cerere cu controler electonic de temperatura (CANDLE Time) si sunt fabricate in cinci clase de putere: 18kW, 20kW, 30kW, 35kW si 50kW.  Pagina cu modele si preturi centrale termice

Pot fi utilizate pentru a incalzi locuintele, spatiile de productie sau alte spatii cu suprafate cuprinse intre 50 m² si 500 m².

Ne mandrim cu faptul ca suntem prima firma din Romania care poate livra cazane cu combustibil solid complet echipate, gata de aprinderea focului in maxim 2 ore.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Emanuel Serban

Comentarii

Cauta

Categorii populare