Comunicate de Afaceri

Primul blog de companie privind siguranta rutiera din Romania implineste un an

Acest blog de companie are ca principale obiective comunicarea eficienta a informatiilor privind serviciile oferite de S.C. Industrie Mica Prahova S.A., constientizarea publicurilor cu privire la identitatea sa, dar si educarea acestora in privinta importantei semnalizarii rutiere orizontale si verticale si a contributiei acestora la imbunatatirea sigurantei pe sosele. Blogul poate fi accesat vizitand site-ul www.industriemica.ro si accesand sectiunea „Blog” sau la adresa www.blog.industriemica.ro.

Cu acest prilej, directorul general al societatii, domnul Ioan Matres, a declarat: „Blogul Drumul in siguranta, primul blog de companie axat pe tematica sigurantei rutiere din Romania, a implinit un an. Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in acest an si ne exprimam speranta ca ne vor sustine si de acum incolo. Vom continua sa aducem in atentia opiniei publice, dar si a primariilor, consiliilor locale si judetene din Romania modalitati de imbunatatire a sigurantei pe sosele, avand in vedere faptul ca tara noastra continua sa ocupe un nedorit loc intai in clasamentul tarilor cu cel mai redus nivel al sigurantei rutiere.”

Pentru a pune la dispozitia tuturor celor interesati cele mai bune practici in domeniu, in cadrul blogului vor fi publicate studii, rapoarte si statistici realizate de diverse institutii, atat la nivel national, cat si international, cu privire la siguranta rutiera.

„Dupa cum am promis la initierea acestui demers, pe parcursul anului am adus in atentia celor interesati cele mai bune practici in domeniu, dar si o serie de studii, rapoarte si statistici privind siguranta rutiera. Am aratat ca semnalizarea rutiera, marcajele si indicatoarele rutiere sunt modalitati simple prin care este redus numarul accidentelor rutiere. Vom continua sa fim o sursa veridica de informatii prin care sa promovam importanta si contributia acestora la imbunatatirea sigurantei rutiere,” a adaugat directorul general al societatii.

S.C. Industrie Mica Prahova S.A. a semnat carta Europeana a Sigurantei Rutiere in urma cu un an. Ca parte a angajamentului asumat, societatea a creat Drumul in siguranta, primul blog de companie din Romania care abordeaza tematica sigurantei rutiere.

Carta Europeana a Sigurantei Rutiere este o initiativa a Comisiei Europene creata in scopul reducerii numarului de accidente si, implicit, a victimelor cauzate de acestea. Peste 2300 de municipii, institutii, asociatii profesionale/federatii, companii si organizatii non-guvernamentale din Europa au semnat acest document pana in prezent.

S.C. Industrie Mica Prahova S.A. activeaza in domeniul semnalizarii orizontale si verticale din anul 1990 si are clienti primarii, consilii locale si judetene din Romania.

Pentru informatii suplimentare:

Iulia-Mihaela Matres
Specialist relatii publice
MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

Telefon: 0244-543 515
Fax: 0244-543 606
E-mail: iulia.matres@industriemica.ro


Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.

Comentarii

Cauta

Categorii populare