Comunicate de Afaceri

Proprietarii cabinetelor si birourilor private opteaza pentru pardoseli flotante in 2017

Imbracand o variata paleta cromatica, pardoselile flotante prezinta o suma de avantaje care le pozitioneaza in atentia detinatorilor de spatii publice.

Pardoselile flotante sunt extrem de rezistente in fata socurilor mecanice si abraziunilor spontane, respectiv zgarieturilor, iar finisajul lor laminat ofera o imagine captivanta a birourilor de avocatura sau consultanta financiara, trimitand instinctiv referinte la spatii profesionale, impozante prin aspectul lor riguros.

Servicii impecabile si ireprosabile

Compania Floor Consulting ofera experienta unica a unor pardoseli flotante de calitate superioara, finalizand fiecare vanzare printr-un parteneriat pe termen cu fiecare dintre clientii multumiti. In consecinta, compania Floor Consulting ofera consultanta gratuita, masuratori de specialitate, transport si montaj, cu alte cuvinte, un pachet complet de servicii premium pentru ca dumneavoastra sa va bucurati in tihna de aspectul inedit al locuintei.

Cei 12 de ani de experienta asigura companiei Floor Consulting statutul de retailer competitiv in industria de amenajari interioare, continuand sa-si fructifice reputatia prin parteneriatele incheiate cu renumiti producatori externi. Pardoselile flotante cuprinse in portofoliul Floor Consulting la sectiunea http://www.floorconsulting.ro/pardoseli-flotante raspund cerintelor cotidiene, oferind experienta unui aspect estetic inedit si al calitatii superioare.

Magazinul online al Floor Consulting oferteaza prin modelele si texturile variate dobandite prin procedee de ultima generatie, garantand o calitate a produselor de pana la 10 ani. Mai mult decat atat, va puteti bucura de experienta unui serviciu premium complet, intrucat meseriasii companiei se ingrijesc de montarea pardoselei, pentru ca dumneavoastra sa va ramana timp pentru lucrurile care conteaza.

 

 

 

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Cauta

Categorii populare