Comunicate de Afaceri

Protejeaza 100% lemnul de intemperii: lac lemn exterior de calitate

Acest lucru este valabil inclusiv pentru tocurile usilor sau partile exterioare ale geamurilor, iar daca vrei sa scapi de griji rapid si fara efort, cumpara un lac lemn exterior de calitate si nu vei avea probleme.

Motive pentru care lemnul exterior are nevoie de lac

Lacurile din gama profesionala functioneaza ca un scut de protectie impotriva intemperiilor. Lemnul lacuit va fi protejat si de razele puternice ale soarelui si de mucegai, iar rezistenta sa in timp va fi una crescuta. Merita sa investesti intr-un lac profesional care va pastra aspectul natural al suprafetei lemnoase, fara ca aceasta sa se decojeasca sau sa sufere din cauza factorilor externi.

Pentru ca vorbim de piese de mobilier sau accesorii lemnoase care se afla depozitate in exteriorul casei, conditiile atmosferice influenteaza in orice moment starea acestora. Este suficient sa aplici un lac de calitate ca sa scapi de orice problema. O astfel de substanta va avea un impact, atat estetic, cat si functional, crescand durata de viata a lemnului.

Avantajele lacurilor ecologice din gama profesionala

Lacurile ecologice sunt o optiune extraordinara pentru a oferi lemnului protectia indelungata de care are nevoie. Nu intamplator aceasta gama de lacuri a devenit extrem de populara in randul clientilor, facand parte din topul achizitiilor pe care le fac proprietarii de case. Printre beneficiile evidente se numara:

  1. Rezistenta sporita la orice tip de intemperii pe care o va avea lemnul;

  2. Faptul ca asigura o activitate respiratorie optima (lemnul va putea absorbi si emana umiditatea);

  3. Elastricitate sporita (umflarea si contractia lemnului nu va afecta aspectul suprafetei cu lac);

  4. Lipsa garantata a fisurilor dupa aplicarea lacului;

  5. Mentinerea aderentei lemnului;

  6. O durata de viata crescuta a suprafetei lemnoase, de pana la 3 ori mai mare;

  7. Un impact pozitiv de ordin estetic al lemnului;

  8. O intensitate puternica a culorii naturale;

  9. Usurinta in prelucrarea lemnului dupa aplicare;

  10. Timpul de uscare rapid.

Sunt doar 10 beneficii principale, iar lista poate continua, pe care gama de lacuri profesionale ZOBEL le garanteaza. Sistemul de acoperire Deco-tec este recunoscut la nivel mondial si recomandat de utilizatori.

Unde gasesti un lac lemn exterior care iti garanteaza 100% toate beneficiile?

In Romania, poti achizitiona un lac lemn exterior din gama ZOBEL din magazinul Klebrom.ro. Aceste lacuri pe baza de apa, folosite pentru finisarea lemnului, sunt extrem de apreciate, iar faptul ca firma Klebrom.ro le-a adus pe teritoriul tarii noastre este un real avantaj. Vestea si mai buna este ca poti comanda toate aceste produse online, indiferent de orasul in care te afli. Atat pentru proiecte de dimensiuni mici, cat si pentru cele de amploare, vei gasi aici lacurile de care ai nevoie pentru rezultate la superlativ. Mai mult decat atat, o echipa de specialisti iti sta la dispozitie in orice moment, daca ai nevoie de indicatii specifice, recomandari de produse sau sfaturi avizate din partea profesionistilor. Sunt super avantaje!

Date de contact:

Telefon: 0268/ 411 367 sau 0265/ 328 230

Mobil: 0726/ 159 136 sau 0722/ 559 023

E-mail: office@klebrom.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare