Comunicate de Afaceri

PVC Mag ofera clientilor cel mai performant kit pentru plase de tantari

De obicei, majoritatea romanilor aleg sa isi monteze plasele de insecte la usi si la ferestre din primavara pana in toamna, cand este cel mai mare val de albine si tantari. Cu toate acestea, expertii PVC Mag recomanda pastrarea plaselor de tantari la geamuri si usi pe intregul parcurs al anului deoarece ajuta la filtrarea aerului de poluantii si alergenii din mediul exterior.

Indiferent daca alegeti sa va montati plasele de insecte pe intregul parcurs al anului sau doar in lunile de varf, expertii PVC Mag recomanda verificarea tuturor componentelor plaselor de insecte inainte de montare.

„Plasele de insecte de la PVC Mag sunt fabricate astfel incat sa faca fata oricarui tip de intemperie de pe teritoriul tarii noastre, fiind plase de tantari pentru intregul parcurs al anului. Noi avem grija sa folosim cele mai bune materiale in crearea kiturilor complete de plase de insecte, insa, cu toate acestea, in timp se pot strica anumite componente din diverse motive. Recomandam ca inainte de montarea plasei de insecte care a mai fost utilizata si in anii precedenti, clientul sa verifice fiecare componenta a acesteia deoarece daca un element de baza este stricat – precum balamaua – plasa poate cadea de la fereastra, spre exemplu, si poate produce daune grave unui trecator sau unui membru de familie care a avut nesansa sa fie in directia plasei atunci cand a cazut.”

Pentru a le putea oferi clientilor posibilitatea de a isi repara plasele de insecte fara a le inlocui, expertii PVC Mag le ofera acestora accesorii pentru plase de insecte.

„In portofoliul nostru de produse veti gasi accesorii pentru a putea sa va reparati plasele in loc sa le inlocuiti. In acest mod, se vor economisii bani si timp.”

Kituri complete accesorii plase de insecte doar la PVC Mag

O plasa de insecte pe balamale de la PVC Mag este formata din profil de aluminiu, coltari, plasa din fibra de sticla, balamale, maner, inchizator sau clips, garnitura sau cheder si suruburi autoforante. Desi este un produs de inalta calitate, in decursul anilor exista posibilitatea ca anumite parti sa cedeze, astfel ca un kit cu accesorii pentru plasa de tantari este alegerea perfecta.

Kitul de accesorii plasa de tantari de la PVC Mag este compus din 5 categorii de produse distincte, unul dintre acestea fiind chiar si plasa ignifuga din fibra de sticla.

„Oferim kituri complete de accesorii plase de tantari care sunt formate din: 4 coltari plastic, 2 balamale, 2 manere, 2 clipsuri / inchizatoare plasa, 1 metru liniar de plasa ignifuga din fibra din sticla. Kiturile complete sunt disponibile in 3 variante, diferenta dintre variante facand-o latimea plasei ignifuge din fibra de sticla: 80 cm / 100 cm / 120 cm.”

Indiferent ca un client se indreapta catre kitul accesorii plase de insecte varianta 1, 2 sau 3, acesta il poate alege din 4 culori: alb, maro, gri antracit, stejar auriu.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare