Comunicate de Afaceri

Recomandarea specialistilor de la Arcom Glass:sticla rezistenta la foc

Pentru orice spatiu si orice imobil riscul cel mai mare il reprezinta incendiul. Tocmai de aceea atunci cand vorbim despre orice proiect de constructie sunt necesare tot felul de avize de securitate la incendii. Dar daca aceste avize sunt doar niste formalitati pentru a reduce riscul de incendiu, sticla rezistenta la foc reprezinta o alegere a fiecaruia dintre noi.

Acest tip de sticla aduce un plus de siguranta indiferent daca vorbim despre locuinta personala, despre spatiul de birouri unde lucram sau despre spatiul comercial pe care il administram. In oferta de la Arcom Glass vei putea gasi diferite tipuri de astfel de sticla rezistenta la foc.

Pentru un plus de siguranta alege sticla antifoc

Incendiile sunt foarte frecvente in cazul imobilelor.Cauzele pot fi multiple si uneori sunt cauze care nu se pot controla. Prin urmare, daca vrei sa te asiguri in plus in fata unor eventuale incendii sticla rezistenta la foc este fara doar si poate o optiune foarte buna.

Siguranta impotriva incendiilor inseamna atat reducerea pagubelor materiale, cat si reducerea riscului de pierderi de vieti omenesti. Iar acest lucru se datoreaza faptului ca sticla antifoc inseamna o mai buna rezistenta atat in fata flacarilor, cat si in fata fumului provocat de incendiu.

Rolul acestei sticle antifoc este tocmai de a oferi un timp suplimentar pentru ca persoanele aflate in imobil sa se salveze ori pentru interventia pompierilor.Orice minut este foarte important in astfel de situatii de urgenta.Tocmai de aceea, cu cat alegi o sticla avand o rezistenta la foc mai ridicata, cu atat creste timpul in care sticla protejeaza imobilul respectiv in fata flacarilor.

Caracteristici ale sticlei rezistente la foc

Conceptul de la care porneste sticla rezistenta la foc se bazeaza pe doua straturi de sticla cu rezistenta foarte mare la foc. In spatiul creat intre cele doua straturi de sticla se introduce un anumit tip de gel. Acest gel este activat atunci cand este supus unor temperaturi foarte ridicate si creeaza un strat protector pentru sticla.

Acest strat protector rezista in fata flacarilor si nu lasa flacarile sa afecteze spatiul care este afectat de incendii. Pe langa rezistenta la temperaturi ridicate, aceasta sticla rezistenta la foc trebuie sa faca fata si presiunii rezultate in urma temperaturilor foarte mari. Tocmai de aceea sticla folosita este securizata.

Rezistenta la foc a sticlei antifoc este data de grosimea sticlei. Prin urmare, cu cat grosimea sticlei este mai mare, aceasta fiind exprimata in milimetri, cu atat rezistenta ca si durata a sticlei in fata unui eventual incendiu creste. In consecinta, pentru o sticla cat mai rezistenta trebuie sa optezi pentru o grosime cat mai mare.

Arcom Glass – furnizorul tau de sticla rezistenta la foc

Daca aceste caracteristici mai sus amintite te-au convins de utilitatea sticlei rezistente la foc, trebuie spus ca in oferta Arcom Glass vei putea gasi diferite tipuri de astfel de sticla. In functie de rezistenta la foc a sticlei vei putea opta pentru sticla cu rezistenta de 15 minute, 30 de minute, 60 de minute, 90 de minute si chiar 120 de minute. Intreaga oferta de astfel de sticla poate fi gasita pe www.fireglass.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atelierul de Creatii Digitale

Comentarii

Cauta

Categorii populare