Comunicate de Afaceri

S-a lansat GTXRaster CAD 2012 pentru AutoCAD 2012

Noua serie de produse GTXRaster CAD 2012 este optimizata pentru AutoCAD 2012, folosind pe deplin avantajele acestei noi versiuni. Interfata este intuitiva si usor de utilizat, meniurile si pictogramele fiind similare cu cele ale AutoCAD-ului.

“Aceasta versiune are foarte multe optiuni care maresc productivitatea si eficienta, ajutand in economisirea timpului si a banilor. Intocmai ca versiunea anterioara, GTXRaster CAD Series 2012 ofera instrumente imbunatatite pentru administrarea arhivelor, curatarea rasterelor, editare si conversie cu efort minim. Atunci cand este necesar ca desenul sa fie editat in format raster, asociat cu precizia de conversie CAD, procesul de lucru al utilizatorului este foarte mult optimizat. Ceea ce face aceasta serie si mai impresionanta este adaugarea IOP (Intelligent Object Picking – Selectarea Inteligenta a Obiectivelor) si a instrumentelor de editare raster, care ofera utilizatorilor o precizie mult mai mare” a declarat Andrew Ling, Presedinte si CEO al GTX Corporation.

Cateva noutati din GTXRaster CAD Series 2012 pentru AutoCAD 2012 sunt:
• Compatibilitatea cu AutoCAD 2012 DWG
• Suportul pentru Windows 7 si sistemele de operare pe 64-biti
• Implementarea unor noi comenzi de editare raster
o gTEXT (introduce text direct in raster)
o gCTEXT (schimba textul raster prin inlocuirea acestuia)
o gHTEXT (editeaza textul vectorizat si creeaza o copie raster a acestuia)
o gHYBRIDMODE (deseneaza in acelasi timp atat raster, cat si vector)
o gROTRECTANGLE (deseneaza un dreptunghi rotit direct in raster)
• Meniul optimizat prin utilizarea facila direct din Ribbon
• Posibilitatea de a alege intre licentiere software sau hardware
• Curatarea automata a imaginii - scoaterea zgomotului si aliniere
• Compatibilitatea cu Windows 7, Vista si XP (32-biti sau 64-biti)

GTXRaster CAD 2012 Series include 4 module: GTXRaster Tools, GTXRaster CAD, GTXRaster R2V si GTXRaster CAD PLUS. Acestea sunt proiectate si dezvoltate pentru utilizarea in domeniile mecanica, cartografie si mentenanta tehnica, arhitectura, instalatii si constructii, sisteme geografice informatice (GIS), producatoare de energie, petrol si gaze, militar, guvernamental si servicii.

Produsele GTX sunt utilizate la nivel mondial de companii precum: AT&T, Bell Atlantic, Bell Canada, British Telecom, France Telecom, Texas Utilities, Scottish Power & Nuclear, Tokyo Gas, Boeing, British Airways, KLM, Tupolov, Lockheed Martin, Martin Marietta, Volvo, General Motors, BMW Rolls Royce, Hyundai, Iveco, Mercedes Benz, Opel Belgium, Land Rover, AEG/Modicon, Eastman Kodak, General Electric, SNCF, U.S. Corp. of Engineers, United States Geological, GEC Marconi, Royal Air Force, U.S. Navy, UK Royal Navy.

In Romania acestea sunt bine cunoscute si utilizate de catre firme importante, dintre care amintim: Oficiul National de Cadastru, Geodezie si Cartografie, Alstom Infrastructure Romania, Proiect Bucuresti, Societatea Nationala Nuclearelectrica SA Sucursala CNE Cernavoda, INMA SA, RATB, Iprochim, Automobile DACIA SA, ICTCM, ISPE, ISPH, DOOSAN IMGB SA, si altele.

Pentru utilizarea aplicatiilor cu o productivitate maxima, MaxCAD organizeaza cursuri in cadrul propriului centru de instruire si certificare autorizat Autodesk.

MaxCAD, in parteneriat cu Grenkeleasing, ofera companiilor din Romania posibilitatea achizitionarii licentelor software printr-un sistem avantajos de finantare in rate.MaxCAD este singurul reseller autorizat Autodesk din Romania cu certificare GOLD pentru solutiile software de proiectare in infrastructura, arhitectura, constructii, SILVER pentru solutiile software de proiectare mecanica, reseller autorizat pentru Advanced Road Design (ARD) si unic distribuitor pentru Canalis, Hydra, GTXImage CAD Plus, GTXRaster CAD Plus si Tools4Revit. Totodata, MaxCAD este Centru de Instruire Autodesk (ATC) si Centru de Certificare Autodesk (ACC). MaxCAD ofera: consultanta, vanzare, suport tehnic si cursuri de instruire. Compania este certificata ISO9001:2008 de catre Germanischer Lloyd Certification GmbH. Mai multe detalii puteti gasi la: www.maxcad.ro.

Autodesk Inc. este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software pentru design 2D si 3D, inginerie si divertisment, destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment. Incepand cu lansarea software-ului AutoCAD in 1982, Autodesk isi dezvolta in mod constant portofoliul de aplicatii, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si concepe virtual ideile inainte ca acestea sa fie puse in practica. Companiile aflate in topul Fortune 500 precum si cei mai recenti 15 castigatori ai premiului Academiei pentru Cele Mai Bune Efecte Vizuale utilizeaza solutiile Autodesk pentru designul, vizualizarea si simularea ideilor si conceptelor, reusind astfel sa creasca economiile, calitatea produselor dar si sa pastreze in secret inovatiile ce le confera un avantaj competitiv. Pentru informatii suplimentare despre Autodesk, vizitati www.autodesk.com.

GTX este o companie cu capital privat avand sediul central in Arizona si birouri in Anglia, Japonia si Taiwan. A fost infiintata in 1984 de catre dr. Marvin T. Ling pentru a dezvolta un sistem complet integrat pentru transformarea digitala a planselor tehnice cu mediile CAD-EDM-GIS. Incepand cu introducerea in 1987 a produselor de scanare si conversie a planselor, GTX a fost recunoscut pentru abilitatea sa de a incorpora cele mai noi cercetari pentru a-si pastra produsele in prim plan intre solutiile de recunoastere a datelor si conversie. Seriile de produse GTXRaster CAD and GTXImage CAD furnizeaza editare de raster avansata si transformare automata raster-vector (CAD). Pentru mai multe detalii: www.gtx.com.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: AMAYA Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare