Comunicate de Afaceri

Sablarea si reconditionare a mobilei si suprafetelor din lemn

Lemnul este un material cu proprietati excelente, care este folosit la constructii, la diverse piese de mobilier si la amenajari interioare si exterioare. Din pacate, nu este un material care sa reziste pe termen nelimitat si dupa folosirea sa pentru o perioada de timp trebuie sa fie reconditionat.

Reconditionarea pieselor vechi de mobilier, cu valoare sentimentala mare sau reconditionarea constructiilor foarte vechi, care au un potential turistic urias, reprezinta un subiect sensibil, deoarece poate sa insemne distrugerea materialului slabit, deja, de trecerea timpului.

Tocmai de aceea, cei de la www.sablare-romania.ro ofera serviciul de sablare pentru suprafetele vechi din lemn. Sablarea este un procedeu simplu, rapid si sigur pentru piesele de mobilier sau pentru constructiile din lemn, fiind in acelasi timp si foarte eficient. Prin intermediul sablarii umede se pot obtine rezultate uimitoare:

  • Curatarea lemnului vechi de cari si mucegai;
  • Indepartearea vopselurilor vechi si a lacului;

Sablarea, un procedeu fara riscuri.

Cel mai mare avantaj pe care il au cei care opteaza pentru un astfel de serviciu este faptul ca nu supun lemnul la niciun risc:

  • Lemnul nu este afectat. Chiar si atunci cand este vorba despre un lemn vechi, de esenta tare, acesta nu este afectat si nu prezinta riscul de colmatare, asa cum se intampla in cazul sablarii cu nisip sau cu alte materiale abrazive;
  • Mediul inconjurator nu este afectat. Sablarea este un procedeu 100% ecologic si sigur pentru mdiul inconjurator;
  • Nu exista risc de scanteie sau de accidente. De asemenea, nu exista riscul ca materialul sablat sa fie zgariat.

Ce piese din lemn pot fi curatate prin intermediul acestui procedeu?

 Exista o multime de piese din lemn care se pot bucura de sablare:

  • Piesele vechi de mobilier. Se poate reconditiona mobilierul vechi de sute de ani, realizate din lemn masiv, care au un aspect rustic deosebit;
  • Constructiile vechi. Bisericile vechi din lemn sau casele batranesti se pot bucura si ele de o revitalizare extrem de eficienta;
  • Podurile, bancutele din lemn sau alte elemente de mobilier urban sau de gradina.
  • Si alte suprafete din lemn se pot curata fara ca lemnul sa fie afectat 

Sablarea poate sa ii aduca lemnului vechi un nou suflu, iar acest lucru se face rapid si ieftin, asadar, oricare ar fi piesa din lemn pe care o vrei ca si noua, este bine sa apelezi la sablare-romania.ro.

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: RomaniaWeb.net

Cauta

Categorii populare