Comunicate de Afaceri

Salamander Bluevolution - tamplarie de calitate

De-a lungul ultimilor 10 ani, tamplaria clasica din lemn a fost inlocuita de cea din PVC. Putin mai scumpa decat cea traditioanala, tamplaria PVC a venit cu promisiunea confortului si a izolarii perfecte. Aici vorbim despre calitate. Oamenii au dezvoltat reflexul de a alege calitatea, in detrimentul preturilor mici.

Tocmai de aceea va spuneam ca este important sa fiti atenti atunci cand alegeti sa va cumparati tamplaria pentru casa. Exista, ca in orice situatie, si tamplarie de calitate si tamplarie mai putin buna. Noi va recomandam cu incredere calitatea tamplariei Salamander Bluevolution de la Dafco. Aici gasesti mai multe detalii legate de Tamplaria Salamander Bluevolution: http://dafco.ro/ferestre/salamander-bluevolution/

<h2>Atuurile tamplariei Salamander Bluevoltuion</h2>

Dafco si-a facut un renume prin calitatea serviciilor oferite. Fiind importator direct de la producator al tamplariei Salamander Bluevolution, Dafco poate garanta calitatea acestora. Dorindu-si sa ofere clientilor sai numai servicii de calitate, profesionale, Dafco a ales sa colaboreze doar cu furnizori de top: Salamander Germania- pentru profile PVC, Roto Germania- pentru feronerie, Saint-Gobain si Guardian- pentru sticla termopan.

Tamplaria Salamander Bluevolution atinge rangul de statement al calitatii nemtesti, satisfacand nevoile si dorintele chiar si celor mai pretentiosi clienti. Cele trei caracteristici definitorii ale tamplariei Salamander Bluevolution sunt urmatoarele: protectia climatului, eficienta energetica si protectia mediului.

Combinand perfect feroneria Roto NT si vitrajele de pana la 60 mm, tamplaria Salamander Bluevolution este una dintre cele mai performante la ora actuala. Alegand tamplaria Salamander Bluevolution nu veti regreta un moment alegerea facuta. Tamplaria Salamander Bluevolution te va ajuta sa economisesti mult la energie, oferindu-ti o izolatie termica si fonica incredibile!

Tamplaria Salamander Bluevolution face parte din categoria termopanelor de clasa A, cu o grosime a peretelui exterior de 2,8- 3 mm. Apartenenta la clasa A, dovedeste ca tamplaria Salamander Bluevolution beneficiaza de o durabilitate crescuta.

Alege sa dai bani cu cap, alege tamplaria Salamander Bluevolution si bucura-te de avantaje!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Comentarii

Cauta

Categorii populare