Comunicate de Afaceri

Salamander - profilul tamplariei PVC de calitate

Schimbatul tamplariei din casa ta este un proces mai complex decat te-ai putea gandi. Tamplaria PVC vine cu promisiunea unei calitati peste cea a tamplariei obisnuite din lemn. Ca in cazul oricaror produse si tamplaria PVC se diferentiaza in functie de brand si calitate.
Daca iti doresti sa achizitionezi o tamplarie PVC de calitate trebuie sa tii cont de anumite aspecte.

<h2>Aspectele importante ale tamplariei PVC</h2>

Atunci cand alegi noi termopane pentru casa ta, trebuie sa fii atent la material in primul rand. PVC-ul din care sunt produse termopanele trebuie sa apartina clasei A, pentru a te asigura ca achizitionezi ceva durabil, de calitate. De asemenea, este indicat sa acorzi atentie sporita si armaturii, sticlei si feroneriei. Aceste componente ale tamplariei PVC contribuie la durabilitatea acestora, calitatea si rezistenta.

<h2>Profilul Salamander- tamplarie de calitate</h2>

Profilul Salmander este profilul tamplariei PVC de calitate. Fiind un brand nemtesc, profilul Salamander se bucura de standarde cu adevarat inalte ale calitatii. In Romania, profilul Salamander este importat direct de la producator de catre Dafco.

Aici gasesti gama de termopane Salamander Streamline: http://dafco.ro/ferestre/salamander-streamline/

Dafco este firma romaneasca, ce ofera servicii de producere si montare a profilului Salamander. Avand o experienta pe piata din domeniu din 2007, Dafco reuseste sa egaleze prin servicii calitatea impusa de profilului Salamander.

Profilul Salamander iese in evidenta, la prima vedere, prin designul cu adevarat inovator, care confera un aer fresh, modern, casei tale. De asemenea, ceea ce diferentiaza profilul Salamander este si tehnologia incorporata, care garanteaza promisiunea unei durabilitati crescute si va ofera sansa de a va bucura de economii avantajoase, reducand costurile pentru energie.

Alege profilul Salamander de la Dafco si te vei bucura de o izolare termica si fonica incredibila. Aceasta caracteristica a profilului Salamander se datoreaza sistemului de garnituri duble, integrate inca din timpul productiei.

Un aspect interesant al profilului Salamander este ca-ti ofera sansa de a opta intre vitrarea cu pachete de sticla termoizolanta dubla pentru o latime de 24 mm si vitrarea cu pachete de sticla tripla, pentru latimea de 70 mm. Profilul Salamander vine cu sisteme de 3, 5, 6 sau 7 camere de izolare, care contribuie enorm la confortul tau si al intregii familii.

Nu in ultimul rand, profilul Salamander se incadreaza fara dubii in categoria tamplariilor de clasa A, ceea ce garanteaza o durabilitate crescuta, de pana la 50 de ani.

Alege si tu sa te bucuri de calitatea profilului Salamander, intrand pe Dafco.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Comentarii

Cauta

Categorii populare