Comunicate de Afaceri

Salopetele de lucru Safety One asigura protectia angajatilor indiferent de conditii

In general, este de preferat ca salopetele de lucru sa respecte o serie de caracteristici, intrucat acestea nu fac obiectul unei piese de design, ci au rolul de a asigura protectia angajatului pe perioada desfasurarii activitatilor, ferindu-l de particule de praf, vopseluri sau chiar compusi care pot avea efecte negative asupra organismului uman.

Tinand cont de toate aceste aspecte, Safety One, partenerul de nadejde al meseriasilor de pretutindeni, pune la dispozitia clientilor sai salopete de lucru ce asigura protectia indiferent de contextul muncii sau de conditiile meteo, oferind experienta unui mediu de lucru sigur si extrem de prietenos.

Tinand cont de faptul ca echipamentul de lucru trebuie sa fie, inainte de toate, confortabil si usor de purtat, Safety One cuprinde in portofoliul sau doar salopete de lucru confectionate din tesaturi care protejeaza pielea, realizate din bumbac sau poliamida, pentru ca angajatii sa nu simta un disconfort pe durata purtarii acestora. De asemenea, salopetele de lucru sunt accesorizate cu nasturi ascunsi ce asigura o inchidere frontala, buzunar amplasat pe piept si mansete care se inchid cu nasturi si pot fi analizate in sectiunea https://www.safetyone.ro/imbracaminte/p/costum-salopeta-talie-so1.html.

Cromatica salopetelor de lucru este variata, insa specialistii Safety One recomanda nuanta albastru royal, care asigura si un aspect placut, pe langa utilitatea pe care o au acestea, in timp ce marimile variaza intre 46 si 62, oferindu-le posibilitatea tuturor angajatilor, indiferent de varsta si greutate, de a-si desfasura activitatea in siguranta, protejati de cele mai calitativ echipamente.

Salopetele de lucru Safety One sunt disponibile in doua variante, respectiv echipamentul SO1, format din jacheta si pantalon, si echipamentul SO2, format din salopeta pieptar si jacheta.

Utilitatea fiecarei salopete de lucru este dictata de mediul in are este purtata, precum si de activitatile zilnice la care se preteaza. In acest sens, salopeta formata din jacheta si pantalon, investita cu un sistem performant ce ii asigura etanseitate si inchidere frontala prin intermediul nasturilor ascunsi, mizeaza pe versatilitate, fiind ideala pentru mediile de lucru in care angajatul trebuie sa activeze atat in interior, cat si in exterior, astfel ca jacheta il ajuta sa isi ajusteze temperatura optima, in timp ce pantalonii accesorizati cu buzunare pentru depozitarea instrumentelor de masurat ii asigura confortul in timp ce se dovedesc extrem de utili.

Salopeta de lucru SO2, pe de alta parte, asigura confortul necesar activitatilor desfasurate in mediul constructiilor civile, transporturilor, auto si in cadrul service-urilor auto, asigurand cu incredere protectia angajatilor companiei.

Salopeta cu pieptar se dovedeste extrem de utila in contextul lucrarilor la inaltime sau, in cazul service-urilor auto, a lucrarilor ce impun miscari repetitive in urma carora hainele mecanicilor se pot ridica, astfel ca hainele sunt prinse cu exactitiate si nu risca sa se mai ridice pe perioada lucrarii, fiind o alegere ideala pentru angajatii in varsta care prezinta probleme in zona lombara si trebuie feriti, printre altele de conditii vitrege, astfel ca salopetele de lucru SO2 ii protejeaza de umiditate si temperaturi scazute.

Saloptele de lucru Safety One sunt confectionate in atelierul propriu, fapt pentru care corespund in detaliu cerintelor sugerate de clientii din intreaga tara. Salopetele de lucru asigura o excelenta protectie in cadrul activitatilor desfasurate in conditii vitrege, avand grija de sanatatea angajatilor, indiferent de categoria de varsta in care se incadreaza.

Safety One mizeaza pe confortul echipamentelor confectionate, astfel ca utilitatea si confortul sunt corelate pentru a oferi experienta unor salopete de lucru ce satisfac cerintele unei calitati superioare.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Cauta

Categorii populare