Comunicate de Afaceri

Scari interioare din lemn- de o eleganta aparte

Aceste scari interioare din lemn masiv sunt foarte elegante si versatile si permit accesul in spatiile inguste. Spre deosebire de cele din beton, acestea nu incarca spatiul ci ii confera un plus de rafinament. Avantajul suprem este ca scarile din lemn se integreaza in toate stiluri de amenajare, ofera interioarelor un design atractiv si contribuie la crearea unei atmosfere calde si primitoare.

Finisajele de exceptie si accesoriile moderne fac din aceste scari adevarate opere de arta. Montajul se face direct la fata locului si dureaza foarte putin. Acestea sunt foarte rezistente si au un aspect deosebit de placut datorita naturaletii lemnului din care sunt confectionate. Au o intrebuintare foarte larga atat in spatiile rezidentiale cat si in cele publice. Indiferent daca este vorba despre vile, case cu mansarda, apartamente sau institutii publice unde o multime de oameni se perinda zilnic, scarile interioare din lemn reprezinta cea mai buna alegere.

Scari interioare din lemn- design de exceptie

Designul unei scari interioare din lemn se alege in functie de configuratia spatiului si de cateva aspecte practice demne de luat in considerare. Daca spatiul disponibil pentru amplasarea scarii este mai larg atunci cele mai potrivite sunt scarile duble in timp ce pentru un spatiu foarte mic si ingust se potrivesc mai bine scarile simple.Scarile drepte sau cele in forma de L sunt deseori amplasate in spatii restranse iar cele curbate confera senzatia de eleganta, chiar daca nu sunt asa de practice.

Scari interioare din lemn- adauga un plus de valoare

Dintre tipurile de scari interioare din lemn, amintim: scari simple sau duble, drepte, curbate sau spiralate, cu sau fara contratrepte, cu sau fara mana curenta, cu sau fara balustrada. Si pentru ca alegerea finala va apartine in totalitate nu ramane decat sa accesati site-ul nostru online www.scaralemn.ro si sa vizualizati modelele disponibile.

Intrati in contact direct cu unul dintre reprezentantii firmei noastre pentru ca noi suntem partenerii de incredere care va putem transforma visele in pura realitate. Spuneti-ne care este dorinta dumneavoastra si va putem oferi sfaturi practice si utile pentru a intelege mai bine care este solutia optima de amenajare pentru acel spatiu.

Lemnul natural confera un plus de frumusete si eleganta scarilor interioare si le pune in armonie cu elementele decorative din orice spatiu. Chiar daca sunt elemente simple ele schimba in mod radical peisagistica interioara, facand in acelasi timp legatura dintre un etaj superior sau inferior cu parterul si chiar cu mansarda.

Costurile nu sunt mici deloc insa avand in vedere ca aceste scari interioare sunt de cea mai buna calitate avem preturi corecte care se reflecta intru totul in beneficiile aduse pe termen indelungat de timp. Bininteles ca preturile difera in functie de designul ales si finisaje, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca lemnul este mult mai accesibil in comparatie cu alte materialele destinate pentru aceste lucrari si se remarca prin rafinament si eleganta.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atelierul de Creatii Digitale

Comentarii

Cauta

Categorii populare