Comunicate de Afaceri

Solutii inteligente pentru incalzirea locuintei: semineele pe gaz

Semineele aveau in trecut ca unic combustibil lemnul, insa variantele moderne sunt cu mult mai atargatoare si mai comode. In prezent, poti alege dintre seminee electrice, seminee gaz, seminee ecologice, seminee cu acumulare sau seminee cu biofluid, toate adaptandu-se la mai multe stiluri decorative precum cel rustic, cel modern sau cel industrial.

Cum alegem un semineu pe gaz?

Un semineu pe gaz functioneaza intr-un mod destul de simplu. Contine un arzator in care se toarna propan sau gaz natural, iar in loc de lemne exista niste butuci ceramici care ii imita pe acestia cu scopul de a crea un aspect cat mai apropiat de semineul traditional. Activarea focului se face prin simpla apasare a unui buton.

Pentru a va asigura ca alegeti semineul ideal pentru nevoile dumneavoastra si ale casei, este recomandat sa raspundeti la cateva intrebari:

 • Semineul va fi principala sursa de caldura in locuinta dumneavoastra? Daca raspunsul este afirmativ, atunci luati in considerare semineele cu mai multe arzatoare, care sa aiba capacitatea de distributie a caldurii intr-un spatiu mai mare;

 • Care este spatiul disponibil pentru un semineu? Locul in care va fi instalat semineul trebuie ales cu grija pentru a nu avea surprize neplacute dupa achizitie. De obicei, un semineu este elementul central dintr-un living, insa exista si seminee care sunt puse in alte camere ale casei, inclusiv in baie;

 • In ce camera sau camere doriti instalarea unui semineu? Dupa cum am mentionat la punctul anterior, exista o gama larga de seminee care se potrivesc in aproape orice camera din casa. In functie de camera in care se va instala, puteti sa decideti marimea acestuia si tipul de semineu. El poate fi independent, incastrat in perete, suspendat sau pe colt;

 • Care va fi scopul principal al semineului? Aici se incadreaza doar doua raspunsuri: ca sursa de caldura sau ca element decorativ. Desigur, un semineu bun le indeplineste cu succes pe amandoua;

 • Locuinta dumneavoastra este un apartament sau o casa? Pentru o casa este potrivit orice tip de semineu, insa pentru un apartament este de preferat sa va orientati catre seminee electrice, seminee ecologice sau seminee gaz, datorita lipsei cosului de fum.

Care sunt avantajele unui semineu pe gaz?

Un sistem de incalzire pe gaz are urmatoarele avantaje:

 • Este construit din materiale foarte rezistente la uzura;

 • Consumul de combustibil este redus datorita tehnologiei inovatoare prin care au fost create;

 • Controlul semineului se face printr-o telecomanda. Astfel, veti putea regla intensitatea flacarilor ori programa semineului la o anumita temperatura sau durata de timp;

 • Este potrivit si pentru apartamente datorita lipsei unui cos de fum. Evacuarea gazelor se face printr-un traseu orizontal;

 • Mentenanta este foarte simpla pentru ca nu exista fum, cenusa sau lemne.

 • Instalarea este simpla;

 • Gama de seminee pe gaz este cu adevarat diversificata.

Solutii eficiente pentru incalzirea locuintei

Seminee-expert.ro detine un portofoliu impresionant de seminee pe gaz, iar pe langa acestea orice client are posibilitatea de a-si personaliza semineul exact asa cum doreste.

Seminee Expert este o companie care activeaza in domeniul sistemelor de incalzire de mai bine de zece ani, mentinand standardele inalte de calitate fara compromisuri.

Firma ofera produse precum seminee, focare, cosuri de fum, sobe si accesorii seminee, toate adaptate perfect nevoilor dumneavoastra.

Pe langa produse, seminee-expert.ro ofera servicii de consultanta, instalare si mentenanta pe tot parcursul garantiei unui produs.

Pentru mai multe informatii sau pentru o oferta personalizata, accesati site-ul companiei, iar expertii va vor indruma catre crearea semineului ideal.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare