Comunicate de Afaceri

Tabla de tip tigla Vrancea – caracteristici si montare

Caracteristicile gamei de tabla de tip tigla Vrancea

 Pornind de la partea inferioara pana la cea superioara, tabla de tip tigla Vrancea are urmatoarele straturi: strat de lac de 10 microni, strat primar, strat pasivare, strat de zinc cu o acoperire minima de 275 grame per metru patrat, tabla de otel special, strat de zinc, strat pasivare, strat primar, strat de protectie exterioara  de 25 - 35 microni.

 Greutatea pe metru patrat al tablei de tip tigla Vrancea este de doar 5 kg. Lungimea modulului este cuprins intre 350 - 390 mm. Latimea de acoperire este de 1100 mm. Lungimea maxima este cuprinsa intre 4940 – 4960 mm. Inaltimea cutei este de 24 pana la 27 mm. Stratul de vopsea pentru tigla metalica Vrancea este pentru cel lucios de 25 microni si de 35 microni pentru cel mat.

 Panta minima a acoperisului pe care se amplaseaza tabla de tip tigla Vrancea este pentru unele tipuri de 8 grade, iar pentru alte tipuri de la 14 – 15 grade, pana la un maxim de 90 grade. Durabilitatea in timp este de 50 de ani.

Un aspect important al tablei de tip Vrancea este ca este ignifuga datorita proprietatiilor avute de materialele din compunere.

Manipularea si instalarea tablei de tip tigla Vrancea

Manipularea tablei se face usor, transportul ei sau instalarea se poate face de una sau doua persoane datorita greutatii reduse a materialelor din care este confectionata (cu de trei ori mai scazuta decat in cazul tiglei clasice).

Montarea primei table de tip tigla Vrancea se face cu deosebita atentie urmarindu-se ca aceasta se fie perpendiculara fata de streasina, altfel orice eroare va influenta negativ instalarea, dand la final un aspect inestetic acoperisului.

Tabla de tip tigla Vrancea se monteaza pe sipci de lemn la o distanta intre ele de 350 mm. Sipcile de lemn se aseaza pe capriori sau pe astereala. Prinderea tablei pe sipci se face cu suruburi autoperforante care au aceeasi culoare ca a tablei pentu a nu modifica estetica acoperisului.

 Alegerea dvs. perfecta – gama de tabla de tip tigla Vrancea.

Prodcom Bilc SRL este o firma pe care orice client exigent alegand-o se poate baza. Avand o experienta in domeniul vanzarii materialelor de constructie fabricate de firme de renume din Romania si din strainatate, dar si al amenajarilor interioare sau al amenajarilor  exterioare, al renovariilor cladiriilor si al serviciilor din aceste segmente de activitate, firma noastra a fost capabila din 1992 sa aduca un plus de calitate pe piata romaneasca.

Printre produsele extrem de variate gasite in cele doua depozite din Focsani, pentru orice acoperis avem tabla de tip tigla Vrancea la dimensiunile, culorile, tipurile cerute de clientii nostrii. De asemenea specialistii nostri va stau la dispozitie cu servicii gratuite de consultanta (masuratori, sfaturi si idei pentru constructia sau amenajarea locuintei dvs.), in asa fel incat dvs. sa puteti beneficia la maxim de experienta noastra.

Amanunte importante se pot afla si de pe site-ul firmei noastre, la adresa de web: prodcombilc.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bloomberg IT

Comentarii

Cauta

Categorii populare