Comunicate de Afaceri

Tabla decapata – un must in proiecte de constructii actuale!

De ce sa alegi si tu tabla decapata

Tabla decapata este un material utilizat in special pentru realizarea diferitelor piese. Acest material poate fi vazut in bunuri durabile, cum ar fi aparatele de uz casnic (sobe, cuptoare) sau partile mobilierului de bucatarie (hote, acoperisuri).
tabla decapata
Tabla decapata este fabricata din otel, care este rulata de mai multe ori cu role la o temperatura mai mica decat recristalizarea pentru a reduce grosimea pana cand se obtine grosimea dorita. In comparatie cu laminarea la cald, laminarea foilor laminate la rece decapate le poate reduce dimensiunea si poate obtine tolerante mai stranse de grosime.

Carcteristici de baza - de ce calitati te vei bucura

  • Electromagnetice
  • Formabilitate
  • Sudabilitate

In plus, tabla decapata este un material cu o calitate excelenta a suprafetei si o precizie dimensionala foarte buna. Toate aceste caracteristici fac din acest material una dintre cele mai bune solutii pentru proiecte din domeniile mentionate mai sus. Aceste caracteristici sunt elementele care disting acest material de alte materiale si sunt caracteristici foarte cautate ale expertilor in constructii care necesita utilizarea unor materiale durabile si care pot fi formate dupa cum este necesar.

Unde folosesc constructorii placi metalice murate?

Deoarece este un material laminat la rece, aceasta tabla decapata este o foaie rezistenta la coroziune de inalta calitate, deci este cea mai frecvent utilizata in automobile si aparate de uz casnic, anumite parti mobilier si anumite industrii de constructii de pe autostrazi.

Este, de asemenea, utilizat in industria publicitara, in special in panourile de exterior sau alte articole promotionale.

In plus fata de aceste aspecte, la sfarsitul procesului de productie, o pelicula de ulei este aplicata pe tabla decapata pentru a preveni coroziunea. Folia poate fi indepartata cu usurinta in timpul utilizarii.

Prin urmare, putem concluziona ca placa de decapare este un material cu o serie de caracteristici speciale si este foarte cautata in diferite proiecte industriale. Toate aceste caracteristici fac din placile de decapare intotdeauna solutia preferata pentru constructori atunci cand au nevoie de materiale eficiente, de inalta calitate si rezistente.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare