Comunicate de Afaceri

Tabla neagra striata – intrebuintari de baza de la specialistii Marola

Detalii generale

Pentru a fabrica o tabla neagra striata, in procesul de fabricatie este utilizat un proces de laminare la cald a materialului de baza. Este foarte potrivit pentru proiectele care necesita un anumit grad de protectie impotriva umiditatii, datorita dungilor proeminente din fata sa. Si, avand in vedere faptul ca acest tip de foi are o alta suprafata neteda, poate fi utilizat cu usurinta pentru diverse proiecte.

Tabla neagra striata este un material metalic cu grosimi si dimensiuni mari, care poate fi modificat dupa cum este necesar. O parte a foii prezinta un model in relief, care poate fi de doua tipuri: un model de diamant sau un model de lacrima, iar cealalta parte este neteda. In general, acest material este utilizat cu partea nervoasa orientata in sus, exercitand astfel proprietatile sale antiderapante.

Unde utilizam tabla neagra striata?

Acest tip de material este de obicei utilizat in zonele care trebuie sa reziste la presiune ridicata sau factori externi nocivi. In mod similar, tabla neagra striata poate face parte din diverse santiere navale, masini sau chiar tractoare sau chiar camioane de pompieri sau ambulante.
tabla neagra striata
Este, de asemenea, un element foarte comun in structurile industriale si chiar in alte structuri metalice, iar utilizarea sa se poate schimba foarte mult. In general, materialele precum tabla neagra striata sunt folosite pentru a intra in zone, in special in zonele exterioare, unde aceste zone intra in contact cu evenimente meteorologice si pot netezi zona pentru a facilita trecatorii.

In plus, materialele precum tabla neagra striata pot fi chiar utilizate pentru a construi piscine sau trepte, scari sau rampele de intrare a vehiculului, in special acolo unde exista pericolul de alunecare.

Caracteristici de baza

Cea mai importanta caracteristica a acestuia este ca nu permite alunecarea - asa cum am mentionat anterior, acest tip de tabla are unele dungi pe o parte, ceea ce face ca alunecarea sa fie imposibila. Prin urmare, securitatea personalului va fi asigurata.

Este un material rezistent, cu rezistenta la uzura, deoarece se realizeaza printr-un proces de laminare la cald, deci are o rezistenta ridicata la uzura.

Are o suprafata autodrenanta, de asemenea, din cauza striatiilor, acest tip de hartie are, de asemenea, o suprafata auto-drenanta.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare