Comunicate de Afaceri

Tehnicienii de service ai partenerilor Daikin Romania au oportunitatea sa participe la competitia Daikin Service Games 2019

Cu o traditie de 10 ani in grupul Daikin, competitia „Daikin Service Games” este organizata anul acesta, pentru prima data in istoria companiei, si in Europa Centrala si de Est. Concursul se adreseaza tehnicienilor si inginerilor de service ai partenerilor Daikin din intreaga Europa, iar finalistii vor putea participa, alaturi de tehnicienii finalisti de pe toate continentele, la „Daikin World Wide Service Olympics”, eveniment care va avea loc in Japonia, in noiembrie 2020.

„Aceasta competitie reprezinta o provocare pentru angajatii partenerilor nostri, dar si un prilej de a-si depasi limitele si de a transforma un concurs intr-o adevarata oportunitate de dezvoltare, atat profesionala, cat si personala. Suntem convinsi ca aceasta initiativa va fi primita cu entuziasm si ne dorim ca tehnicienii romani sa ajunga cat mai departe in competitie si de ce nu, sa reprezinte tara noastra la «Daikin World Wide Service Olympics», in 2020”, a declarat Nicolaie Cozma, Service Manager Daikin Romania.

„Daikin Service Games 2019” este un eveniment organizat de Daikin Central Europe si se adreseaza tuturor partenerilor autorizati Daikin, fiecare dintre acestia avand ocazia sa isi desemneze reprezentantii din echipele de tehnicieni de service. In cadrul competitiei, participantii vor raspunde unor provocari unice, castigand astfel posibilitatea de a-si testa si imbunatati cunostintele teoretice, precum si de a-si dezvolta abilitatile profesionale, cu beneficii multiple pentru activitatile viitoare.

Specialistii de service ai partenerilor Daikin vor trece in luna martie printr-o etapa de preselectie care consta intr-o testare online, iar primii trei participanti cu cele mai bune rezultate din tara vor lua parte, in luna mai, la „Finala DACE Service Games 2019”, de la sediul Daikin Central Europe din Viena. In cadrul acestui eveniment, tehnicienii de service din fiecare regiune se vor intrece in trei probe diferite: o proba scrisa pentru testarea cunostintelor tehnice, o proba practica care consta intr-un test de diagnosticare pe unitati cu agent frigorific R-32 si o proba de sudura, in cadrul careia vor inlocui parti de traseu frigorific prin sudura.

Castigatorii finalei vor avea sansa de a participa mai departe la “Daikin Europe Service Games”, de la fabrica Daikin din Oostende - Belgia, in luna octombrie 2019, aceasta fiind si ultima etapa dinaintea “Daikin World Wide Service Olympics”, eveniment care va avea loc in Japonia, in noiembrie 2020.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: TailorAd

Comentarii

Cauta

Categorii populare