Comunicate de Afaceri

Tencuiala mecanizata – o metoda moderna de constructie

Tencuiala mecanizata este o metoda moderna de realizare a tencuielilor, cu ajutorul careia lucrarile sunt finalizate mai rapid, iar rezultatele sunt garantate de fiecare data.

Edy House Consulting explica de ce tencuiala mecanizata este mai eficienta decat tencuiala manuala

In proiectele de constructii, sunt esentiale calcularea si planificarea etapelor de lucru pana la cel mai mic detaliu, astfel ca toate companiile de constructii isi optimizeaza dotarile, echipamente, materialele utilizate, iar angajatii sunt instruiti permanent cu privire la noi metode de aplicare a materialelor.

Targetul companiilor de constructii actuale sunt constructiile durabile, care sunt finalizate cat mai redepe. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, respectiv livrarea intr-un timp scurt al constructiilor integrale sau a diferitelor lucrari de amenajare, specialistii in constructii trebuie sa ia in considerare toate variantele existente pentru efectuarea fiecarei categorii de lucrare, care sa fie avantajoasa de ambele parti: clientii primesc mai repede locuintele, iar echipele de lucru pot prelua alte lucrari.

Lucrarile de tencuiala reprezinta o etapa importanta in ridicarea unei cladiri,  pentru reconditionarea unei cladiri vechi sau pentru renovarea periodica efectuate de proprietari. Tencuiala este un proces care consta in aplicarea unui strat de mortat pe suprafata peretilor si a tavenelor, cu scopul de a proteja, netezi si pregati baza pentru aplicarea straturilor urmatoare de glet si vopsea.

O tencuiala aplicata perfect se reflecta intr-o suprafata egala, neteda, dreapta, care nu prezinta fisuri si care este baza ideala pentru un aspect final impecabil al peretilor.

·         Tipuri de tencuiala – modalitati de realizare a acestor lucrari

Tencuiala poate fi realizata manual, asa cum s-a realizat ani la rand, sau mecanizat, gratie echipamentelor care faciliteaza procesul de lucru.

- Tencuiala manuala inseamna in prezent costuri aplicare pentru materiale, mai multe tipuri de unelte si mana de lucru corespunzatoare, iar pentru efectuarea tencuielilor tavanelor, muncitorii trebuie sa lucreze cu betoniera, lopata, mistria, cancior, drepatar, pe langa disconfortul si pozitia incomoda de lucru timp indelungat. De altfel, tencuiala manuala poate fi aplicata numai in conditii meteorologice speciale, asa cum recomanda producatorii materialelor alese pentru aceste lucrari.

- Tencuiala mecanizata se diferentiaza prin multe aspecte de cea manuala, incepand cu numarul de persoane care trebuie sa colaboreze pentru efectuarea lucrarii. Masinile de tencuit asigura realizarea lucrarilor intr-o maniera eficienta si intr-un timp mai scurt, gratie proiectarii sale inteligente: orice masina de tencuit este prevazuta cu o cuva care va mixa materialele de lucru, cu pompa si furtun, cu ajutorul carora materialele sunt aplicate pe suprafetele vizate. Tencuiala mecanizata este mai eficienta in nivelarea stratului de material mixat aplicat, iar masinile de tencuit moderne nu necesita operatiuni de intretinere solicitante, functioneaza eficient cu alimentare de la o sursa de energie electrica si pot fi utilizate facil de catre personalul calificat.

Aceasta metoda prezinta principalul avantaj de a contribui la finalizarea rapida a lucrarilor. In functie de suprafata vizata, tehnologia integrata masinilor de tencuit permite efectuarea unei lucrari de tencuiala intr-o singura zi, lucrare care efectuata in clasica metoda ar dura 5 zile. Prin urmare costurile de constructie pot fi reduse pana la jumatate, termenul de livrare este si el redus, iar rezultatele sunt aceleasi de fiecare data.

Edy House Consulting – echipe dedicate si echipamente performante

Tencuiala mecanizata a devenit in zilele noastre un procedeu indispensabil, pe care echipele firmei Edy House Consulting l-au preluat pentru randament crescut, eficienta lucrarilor efectuate si estetica impecabila pe care o tencuiala bine definita o permite la aplicarea vopselei. Specializata in lucrari de sapa si tencuiala mecanizata, firma de constructii Bucuresti si imprejurimi primeste orice proiect ca pe o provocare, indiferent de suprafetele de lucru. Detalii depre serviciile prestate, ofertele de pret si alte informatii utile puteti obtine telefonic (0762 204 699) sau online (sapa.tencuiala@gmail.com), sau accesand site-ul companiei www.sapa-tencuiala.com.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC CREATIVE WEB SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare