Comunicate de Afaceri

Teren sintetic multifuncțional în Comuna Zorleni, Vaslui

MAI TARE CA LA ORAȘ…. „Omul sfințește locul” este zicala ce pare cã se aplicã foarte bine și la Zorleni, cea mai mare comunã din județul Vaslui.

Ultima investiție, fãcutã cu bani din taxe și impozite, strânsi cu grijã, este un teren multifuncțional de sport cu covor sintetic, pe care l-a oferit elevilor Școlii Gimnaziale „Ion Murgeanu” de 1 Iunie!

În vreme ce sãrãcia sufocã zonele rurale din România, comuna Zorleni, din imediată apropiere a Bârladului, izbutește sã le ofere locuitorilor sãi un nivel de trăi peste cel al multor orașe cu pretenții. Autoritãțile locale și-au dat seama cã trebuie sã investeascã în viitor, mai exact în copii. Așa cã toatã strãdania e îndreptatã spre a le oferi lor condiții cât mai bune. Școalã nouã, la standarde europene, cu apã curentã, apã caldã și toalete în interior, cu sãli de clasã moderne.
Pe 1 Iunie, pentru cã nu aveau unde sã facã sport, deoarece nu există o salã sau un teren de sport, Paula Hultoanã, primarul comunei Zorleni, și CL Zorleni au fãcut un dar elevilor: au inaugurat un Teren de sport multifuncțional cu covor sintetic!


Investiția a costat 190 000 de lei, banii fiind adunați „leu cu leu”, cum a spus primarul Paula Hultoanã, din taxele și impozitele locuitorilor. Terenul cu covor sintetic a încântat elevii, deoarece pot juca handbal, baschet, fotbal, volei, tenis și pot face orele de sport în condiții extrem de civilizate, mai bune că la alte școli din orașele județului nostru.

„Firma cu care am lucrat, extrem de serioasã, este Atlas Sport din Târgu Mureș. Lucrarea a fost scoasã la licitație pe SICAP, a durat execuția circa trei luni. M-am bucurat enorm când am vãzut cât de încântati sunt copiii de terenul de sport și de mingile oferite pentru a se juca. Sunt adepta mișcãrii în aer liber a elevilor, pentru cã așa vor crește sãnãtos”, a spus Paula Hultoanã.

 

De asemenea, a mai menționat cã se lucreazã la vechea școalã gimnazialã din Zorleni, din imediata vecinãtate a școlii cele noi (Corpul B), unde din douã clase se va realiza prin reproiectare – o șalã de sport, pentru ca elevii sã poatã face orele de educație fizicã și în sezonul rece.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/comuna-zorleni-si-a-%E2%80%9Etras%E2%80%9D-teren-de-sport-sintetic-la-scoala-si-gaz-metan-pentru-locuitori

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare