Comunicate de Afaceri

Termopanele Salamander - calitate la standarde nemtesti

Nemtii sunt cunoscuti pentru calitatea premium a produselor si serviciilor lor. In Romania, acestea ne sunt puse la dispozitie de Dafco Fendoor- importator direct si acreditat al ferestrelor termopan de profil Salamander.

Dafco Fendoor este o societate activa pe piata din Romania din anul 2007 si se lauda cu un palmares de clienti multumiti. Filosofia Dafco este cea a calitatii, serviciilor prestate fara repros, cu o experienta vasta in domeniul productiei de tamplarie pvc. Preturile pe care Dafco le propune clientilor sai sunt cu adevarat competitive pe piata. Montajul termopanelor dumneavoastra de calitate se face in maniera rapida si profesionista in maxim 7 zile de la semnarea contractului. Aici gasesti toate modelele de ferestre Salamander: http://dafco.ro/ferestre/

<h2>Alege Dafco - termopane de calitate</h2>

Dafco este importator direct si acreditat al Salamander Germania- pentru profile pvc, Roto Germania- pentru feronerie, Saint- Gobain si Guardian- pentru sticla termopan.
Termopanele de calitate sunt elementul diferentiator al Dafco pe piata din Romania. Ar fi pacat sa nu va bucurati si dumneavoastra de termopanele de calitate pe care vi le ofera Dafco Fendoor, Bucuresti.

<h2>Tonul calitatii il dau termopanele de profil Salamander</h2>

Dafco este importator direct al termopanelor de calitate de profil Salamander. Acestea provin de la producator german si garanteaza calitatea premium.

Termopanele de calitate Salamander importate de Dafco vin sub trei categorii:
<ul>
<li>Salamander Streamline</li>
<li>Salamander Bluevolution</li>
<li>Salamander 2d</li>
</ul>

Termopanele de calitate de profil Salamander fac nota discrepanta fata de celalalte termopane de pe piata din Romania, prin calitatea premium si rezistenta sporita.

Termopanele de calitate Salamander sunt fabricate din material 100% reciclabil, avand un profil pvc rezistent in timp si la diferite substante chimice, care in mod normal deterioreaza.

Termopanele de calitate Salamander se gasesc intr-un sigur loc la adevarata lor calitate - la Dafco Fendoor.

Alege calitatea pentru casa ta- alege termopanele de calitate de la Dafco Fendoor.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Comentarii

Cauta

Categorii populare