Comunicate de Afaceri

Tipuri de camere de supraveghere


Internetul este plin de tutoriale care ne arata cum ne alegem camerele de supraveghere, cum este cel de aici : http://videotutorial.ro/cum-ne-alegem-camera-video-pentru-sistemul-de-supraveghere/ . Calitatea materialului din care sunt construite, brandul, calitatea imaginii, dotarile cu leduri cu infrarosu sau modul de transmisie a informatiilor, toate conteaza. Pana sa ajungi sa alegi aceste elemente, trebuie sa stii cu exactitate care sunt ofertele de pe piata.

Care sunt, asadar, tipurile de camere de supravaghere de pe piata?

Este greu sa definesti mai multe tipuri de camere de supraveghere, deoarece vei descoperi mai multe criterii in functie de care acestea se clasifica.
Daca ne raportam la modul de functionare, camerele de supraveghere pot fi impartite in camere de supraveghere destinate zilei si camere destinate noptii. Cele pentru noapte sunt ceva mai complexe si permit o vedere buna, chiar si atunci cand este intuneric, datorita ledurilor cu Infrarosu care sunt incluse in dotarea fiecarei camere.
Daca ne raportam la rezistenta camerei de supraveghere la mediul extern, atunci putem descoperi camere de supraveghere indoor, care sunt proiectate sa functioneze intr-un mediu interior si care nu pot face fata inghetului sau temperaturilor foarte ridicate si camere de supraveghere outdoor, care pot sa reziste la temperaturi intre -20 si 120 de grade Celsius.
Calitatea imaginii este un alt criteriu care conteaza extrem de mult in momentul in care vrei sa clasifici aceste produse. Exista camere de supraveghere cu o calitate slaba, monocroma, care nu depasestc 420 de linii TV, exista camere de supraveghere color, insa cu o rezolutie la fel de slaba si exista camere de supraveghere cu rezolutie foarte buna.
Modul in care camera preia semnalul poate sa fie si el decisiv, atunci cand clasifici produsele din domeniul supravegherii. Astfel, pe piata exista camere de supraveghere analogice si camere digitale. De regula, cele digitale sunt mai performante, insa au si preturi ceva mai piperate.
Modul de conectare la DVR si la energie electrica poate sa decida si el tipurile de camere de supraveghere. Exista camere care se conecteaza prin cablu, acestea fiind cele clasice si camere care se conecteaza prin wireless, care permit o conectare fara fir, deci mult mai flexibila.
Este clar, asadar, ca piata camerelor de supraveghere este una cat se poate de bogata si de interesanta. Achizitia unor camere pentru propria locuinta poate sa fie o misiune grea. Atata vreme cat stii de la cine sa obtii informatii si de la cine sa cumperi camerele insa, totul devine mai usor.


Social Media
Vezi toate articolele autorului: Texte SEO

Comentarii

Cauta

Categorii populare