Comunicate de Afaceri

Tipuri de hidroizolatii

Cum precipitatiile sunt frecvente iar pamantul este si el o sursa bogata de apa, trebuie sa ne asiguram ca aceasta apa nu ajunge in casa prin locurile prin care nu ii este permis sa o faca. Cei de la http://hidroizolatii-conduraru.ro/ stiu importanta hidroizolatiilor si ofera o varietate larga de astfel de servicii, hidroizoland terasele circulabile sau necirculabile, terasele verzi, fundatiile, rampele de acces, podurile si pasajele si chiar piscinele. Pentru a sti care este cea mai buna varianta de izolatie pentru proiectul tau insa, trebuie sa stii cu exactitate care sunt tipurile de hidroizolatii pe care le poti gasi pe piata.

Hidroizolatiile pentru terase - membrana bituminoasa

Pentru terase se folosesc materiale rezistente atat la intemperii, cat si la variatiile mari de temperatura. Spre exemplu, membrana bituminoasa este unul dintre aceste materiale. Aceasta reprezinta un covor negru din bitum care poate sa reziste ani de zile fara niciun fel de problema si poate sa tina infiltratiile departe de zonele pe care le doresti uscate si curate.
Daca se respecta anumite criterii, hidroizolatiile bituminoase sunt relativ usor de pus si sunt ieftine.

Hidroizolatii PVC

Membrana PVC este un alt material din care se pot obtine hidroizolatii de buna calitate. Aceasta este flexibila, este aderenta si poate fi pusa in locuri foarte dificile, cum ar fi colturile acoperisurilor.Membrana PVC rezista la intemperii si stopeaza patrunderea apei in interiorul constructiilor. Un motiv pentru care o astfel de hidroizolatie este deosebit de apreciata este faptul ca este ecologica. De asemenea, este usoara, neincarcand foarte mult cladirea si are o durata de viata de peste 30 de ani.

Hidroizolatiile poliuretanice

Sunt hidroizolatii moderne si revolutionare. Practic, hidroizolatia se face prin aplicarea unui lichid poliuretanic care se intareste si sigileaza, practic, intreaga suprafata care se doreste protejata. Avantajele majore ale acestor hidroizolatii sunt faptul ca sunt extrem de rapide, au o calitate superioara si nu sunt atat de scumpe precum s-ar crede.

Indiferent care este tipul de hidroizolatie pe care il alegi, este foarte important sa te asiguri ca este o hidroizolatie realizata de catre o firma care garanteaza pentru calitate. In felul acesta te poti bucura de confort ani intregi.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: contentseo

Comentarii

Cauta

Categorii populare