Comunicate de Afaceri

Tipuri de textile pentru perdele

Pentru a putea achizitiona o perdea de o foarte buna calitate, primul lucru pe care trebuie sa il stii este materialul care este inglobat in acest produs. Exista mai multe materiale din care se fac perdele si draperii, insa cele mai populare sunt urmatoarele:
- Bumbacul. Este, fara doar si poate, cea mai cultivata fibra naturala si cea mai populara in randul celor care folosesc textile, adica toata lumea. Bumbacul este cultivat de 8000 de ani si ofera o multime de avantaje: nu este elastic, nu provoaca alergii si este confortabil, daca alegi sa iti cumperi haine de bumbac. Conform celor de la http://www.perdeledelux.ro/ , bumbacul este o alegere perfecta pentru perdeaua unei camere, indiferent ca este vorba despre un living sau un dormitor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti alegi modelul.
- Inul. Este un alt material cu o istorie puternica si cu proprietati deosebite. Acesta se cultiva din secolul 4 inainte de Hristos si este cunoscut pentru faptul ca egiptenii il foloseau pentru a fabrica panza destinata mumiilor. Inul este asociat cu lumina si puritatea si este o solutie excelenta pentru haine si pentru decoratiuni interioare. Dezavantajul major al inului este faptul ca se sifoneaza repede si intra la apa. Avantajele sunt, insa, destul de mari, fiindu un material racoros si absorbant.
- Matasea. Dacca ne focusam pe alegerea unor draperii de lux, atunci matasea este cea mai buna solutie. Draperiile de matase sunt deosebit de stralucitoare, izoleaza atat caldura cat si frigul si sunt greu de sifonat. Dezavantajele matasei este faptul ca este destul de sensibila la frecare sau la temperaturi mari, insa acestea sunt eclipsate de numeroasele avantaje. Matasea nu alluneca, chiar daca este lucioasa, este delicata si este rezistenta. Un lucru pe care nu foarte multa lume il stie este faptul ca matasea este obtinuta din coconii larvelor unor viermi crescuti antropic.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Texte SEO

Comentarii

Cauta

Categorii populare