Comunicate de Afaceri

Tipuri si modele de scari interioare din lemn pentru orice casa

Daca ai o casa pe care vrei sa o construiesti sau pe care vrei sa o renovezi, iar scara interioara iti da batai de cap, atunci trebuie sa stii ca scarile interioare din lemn pot fi oricand alegerea potrivita.Chiar daca ai crezut ca este mai usor sa construiesti o scara din beton pentru a se potrivi spatiului avut la dispozitie, trebuie sa stii ca si oferta de scari interioare construite din lemn este foarte variata si extrem de numeroasa. Vei putea gasi diferite tipuri si modele de astfel de scari interioare din lemn care sa fie potrivite pentru casa ta atat din punct de vedere al spatiului, cat si din punct de vedere al stilului arhitectural.

Scari interioare intre etaje si catre mansarda

O casa cu etaj si cu mansarda este extrem de apreciata atat de cei ce locuiesc in ea, cat si de cei care vin in vizita sau care o vad de pe trotuar. Dincolo de avantajul de a avea la dispozitie mult spatiu pentru locuinta familiei, o casa cu etaj si cu mansarda poate fi un spatiu amenajat cu rafinament si cu stil daca alegi scarile interioare din lemn pentru a face legatura cu etajul si cu mansarda casei tale.

Desi multa lume porneste de la premisa ca lemnul este un material putin rezistent si care nu ofera durabilitate in timp, trebuie spus ca aceste preconceptii sunt false. Daca ne gandim la casele construite acum zeci si sute de ani in diferite colturi ale lumii unde scarile interioare erau doar din lemn si care sunt astazi adevarate muzee avem dovada faptului ca lemnul este un material extrem de rezistent in timp si la diferiti factori de mediu.

In plus lemnul folosit astazi pentru scari interioare este doar de esenta tare si este tratat cu solutii adecvate pentru a spori rezistenta in timp chiar si in conditii de umiditate ridicata si in conditii de utilizare intensa a scarilor interioare. Prin urmare ai toate argumentele pentru care sa alegi scari interioare din lemn.

Scari din lemn de interior pentru toate gusturile

Fie ca ai anumite preferinte in privinta tipului de scara interioara pe care o doresti pentru casa ta, fie ca spatiul avut la dispozitie necesita un anumit model de scara interioara, trebuie spus ca scarile interioare din lemn sunt disponibile in foarte multe modele. Scarile interioare din lemn vin intr-o diversitate de modele care se pot potrivi perfect oricarei case si oricarui gust in materie de design interior si stil arhitectural.

Dintre modelele de scari interioare construite din diferite esente de lemn pot fi amintite scarile frante, scarile dreapte din doua tronsoane si avand platforma, scarile dreapte simple, scarile semispiralate, scarile in sfert de spirala, scarile in dublu sfert spiralate, scarile cotite si scari compacte.

Toate aceste modele de scari interioare pot fi gasite in oferta Stil Compact Design. Acest producator de scari interioare din lemn se adreseaza tuturor clientilor care doresc sa se bucure de avantajele scarilor din lemn pentru casa. Oferta completa de scari interioare este disponibila pe www.designscari.ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Atelierul de Creatii Digitale

Comentarii

Cauta

Categorii populare