Comunicate de Afaceri

Top 10 cele mai frumoase tobogane pentru copii

Toboganele inspiră încredere și încurajează explorarea. În timp ce alunecarea pe tobogan este foarte dorită și distractivă pentru copii, ea necesită, de asemenea, curajul de a urca în partea superioară a structurii toboganului, ceea ce poate duce la obișnuință și încredere în acest lucru.
Poate fi o realizare incredibilă pentru copiii care se tem de înălțimea unui tobogan.
Toboganele pot fi un motivator perfect pentru activitatea fizică; pentru a se da pe tobogan, copiii trebuie mai întâi să depună efortul de a-l urca!
Toboganele sunt încurajatoare pentru copii și distractive. Ca atare, copiii vor urca oricât de multe scări sunt necesare.
Acest comportament continuu îi învață pe copii echilibru, coordonare și conștientizare spațială, în timp ce se îndreaptă spre vârful toboganului.
De asemenea, toboganele îi învață abilitățile și organizarea socială. Copiii învață  să își aștepte rândul lor, rămânând răbdători, în timp ce cei din fața lor se aliniază.

Iată top cele mai frumoase tobogane pentru copii din România, marca Atlas Sport.

1. Tobogan spirală

 


Cățărătoarea cu tobogan spirală pentru copii reprezintă o alegere excelență în special pentru grădinițe și parcuri.
Cățărătoarea cu tobogan le permite copiilor să se cățere, să coboare și să se ascundă, făcând joacă o adevărată distracție. Disponibilă într-o varietate de culori atrăgătoare, cățărătoarea sferică va fi punctul de atracție al spațiului de joacă.

2. Toboganul uriaș

 


Toboganul uriaș face parte dintr-un complex de joacă deosebit – Cățărătoarea uriașă, ce cuprinde 3 tobogane pentru ca distracția celor mici să fie maximă.

3.  Tobogan multicolor

Toboganul multicolor reprezintă o alegere excelentă în special pentru grădinițe și rezidenți. Acest echipament de joacă este construit în funcție de preferințele copiilor de a intra prin găuri, de a urca o scară și de a aluneca pe tobogan. Produsul are diferite culori care încântă ochii celor mici.

4.  Tobogane copii „Racheta Spațială

 


Face parte din Complexul de joacă „Racheta Spațială”. Stimulează imaginația și dezvoltarea copiilor. Complexele de joacă le oferă șansa copiilor să socializeze între ei și să descopere lucruri noi și deosebite. Materialele pe care le folosim sunt non-toxice, elementele fiind realizate din plastic de calitate alimentară din import.

5. Tobogan „Vapor

 


Se poate regăsi în complexul de joacă Vapor; este o sursă de distracție, învățare precum și inspirație. Copiii se familiarizează cu elementele unui vapor: velă, ancoră, punte putându-se transpune cu ușurință în personajul unui căpitan din cărți sau filme.

6. Toboganul Plimbăreț

 


Are un design deosebit, culori frumoase și elemente care stimulează creativitatea copiilor. Sunt complexe de joacă minuțios realizate, fiind recomandate în procesul de creștere și dezvoltare al fiecărui copil.

7. Tobogan „Creativ” 

 

Tobogane copii.

 

Are un design deosebit, culori foarte frumoase care stimulează creativitatea copiilor.

8. Tobogane copii „Aventura” 

 


Toboganele din cadrul Complexului de joacă „Aventura Călătorilor”, oferă senzația unei călătorii în care aventurile apar la orice pas, iar distracția e din plin. Elementele diverse, activitățile multiple și prietenii de la locul de joacă vor face din micuțul tău – un micuț călător, explorator.

Ca părinte, nu trebuie să îți faci griji:

  • Toate elementele metalice au protecție anticorozivă fiind zincate prin imersie la cald.
  • Sudurile sunt testate conform standardelor pentru adulți, așa încât produsul să prezinte siguranță totală pentru copii.
    Te așteptăm la joacă!

9. Tobogane copii „Prichindelul Vesel

 

Tobogane copii.

Complexul de joacă Prichidelul Vesel ii introduce pe copii in lumea inconjuratoare intr-un mod practic. Acoperisul are forma unei frunze, fiind prezente mai multe elemente ale padurii. Activitatile diverse ii incanta pe copii iar forma prietenoasa ii face sa astepte cu entuziasm urmatoarea vizita la locul de joaca.

10. Togobanul triplu

 

Tobogane copii.

Complexul de joacă Tobogan triplu stimulează imaginația și dezvoltarea copiilor. Complexele de joacă le oferă șansa copiilor să socializeze între ei și să descopere lucruri noi și deosebite. Materialele pe care le folosim sunt non-toxice, elementele
fiind realizate din plastic de calitate alimentară din import:

– echipamentele nu își vor schimba forma și nu își vor pierde funcționalitatea indiferent de condițiile meteorologice
– nu vor rugini sau putrezi, având o rezistență deosebită la îmbătrânire
– nu își vor pierde din intensitatea culorii nefiind fabricate din lemn
– sunt rezistente la procesul de coroziune, elementele metalice fiind zincate și tratate anticoroziune
– sunt rezistente la apă

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare