Comunicate de Afaceri

Totul despre propritatile populare ale materialului Vata Minerala

Ce trebuie sa stii despre vata minerala

Vata minerala se obtine prin topirea fibrei bazaltice si nu este folosita doar la producerea de produse (saltele, farfurii, colac etc.), ci si ca material de izolare fonica si termica a suprafetelor cu temperaturi intre -50sC si 700sC. Nu va coroda metalul in contact cu acesta, are o absorbtie excelenta a sunetului, poate difuza abur, nu este inflamabil, este stabil dimensional, nu va putrezi si nu va fi atacat de insecte si rozatoare.
vata minerala
Vata minerala nu este toxica, deci nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la sanatatea familiei. Durabilitatea operatiunii este mare, iar depanarea este usoara. In ceea ce priveste perioada de garantie, aceasta este nelimitata. In linii mari, aceasta este vata minerala.

Tipuri de vata minerala

Poate veni sub doua forme, fiecare avand propriile calitati, in functie de materialul din care sunt realizate. Cele doua tipuri sunt:

  • Vata minerala de sticla-Acest model are o flexibilitate si elasticitate mai mare si este mai usor de instalat. Acest produs este potrivit in special pentru proiectele care izoleaza termic spatii cu forma neregulata sau slab accesibile, cum ar fi mansardele, peretii despartitori si peretii casei din lemn.
  • Vata minerala bazaltica - Acest model este mai dur si mai greu decat modelul din sticla. Cu toate acestea, datorita acestor caracteristici, are si caracteristici de performanta mai bune. In general, produsele realizate din acest material sunt mai potrivite pentru proiectele care necesita rigiditate mare si rezistenta mecanica si sunt potrivite pentru izolarea termica a acoperisurilor, peretilor exteriori si teraselor.

Investeste in materiale de calitate

Dupa cum am subliniat deja, vata minerala produsa si vanduta in magazinul online de materiale de constructie Marola este unul dintre materialele izolatoare care sunt foarte populare in randul clientilor. Dar s-ar putea sa va intrebati de ce atat de multi clienti aleg acest tip de material.

Unul dintre motivele pentru a aprecia acest material este ca este un material ignifug. In acest fel, veti sti ca materialul nu va provoca incendiu sau raspandire de foc. Alege materiale de calitate de la Marola! Alege sa ai un proiect durabil si de succes! Va asteptam pe site!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare