Comunicate de Afaceri

Trucuri care te ajuta sa ai o casa deosebita

Indiferent ca ai un spatiu de dimensiuni reduse sau un spatiu de dimensiuni mari, poti sa te joci cu el in asa fel incat sa obtii rezultate impresionante. Oglinzi, stickere ca cele de pe http://blog.deco-perete.ro/category/stickere/, lampi cu forme deosebite sau tablouri, toate pot sa ofere un plus de culoare.

Ce trebuie sa faci daca ai de mobilat si de aranjat o camera mica?

Daca spatiul pe care il ai la dispozitie nu este unul tocmai generos, atunci trebuie sa incerci sa profiti de fiecare coltisor pe care il ai la dispozitie. Ai grija ca piesele majore, cum ar fi dulapurile, canapelele sau fotoliile sa nu aiba dimensiuni foarte mari. Poti obtine un confort deosebit chiar si in cazul in care optezi pentru o canapea de doua persoane si poti fructifica la maxim un dulap cu 10 centimetri mai mic decat unul normal. Este bine sa alegi accesorii, insa evita sa optezi pentru un numar foarte mare. Ceea ce nu trebuie sa lipseasca insa, sunt urmatoarele lucruri:
- Oglinzile. Fie ca sunt pe usa dulapului sau pe perete, oglinzile reusesc sa ofere senzatia de spatiu si sa mareasca impresionant de mult intreaga camera;
- Tablourile mari. Desi atunci cand vorbim despre piesele de mobilier, este indicat sa optam pentru piese cat mai mici, care sa nu ocupe spatiu, atunci cand vorbim despre decoratiuni trebuie sa obtinem variante cat mai mari. Un tablou mare, cu un peisaj cat mai placut poate sa fie ca o fereastra catre lume. Locul tabloului poate sa fie luat si de un televizor cu ecran urias.
- Culori deschise. O camera mica trebuie sa fie vopsita in culori deschise. Albul este, fara doar si poate, o solutie excelenta. Alege pereti albi si piese de mobilier care sa fie in contrast pentru a obtine un efect deosebit.

Ce trebuie sa faci daca ai de mobilat o camera mare?

O camera mare trebuie sa fie umpluta, insa nu trebuie creata senzatia de dezordine. Desi o oglinda isi poate gasi locul si aici, evita sa optezi pentru una foarte mare. Decoratiunile trebuie sa fie cat mai mari iar pieele de mobilier trebuie sa fie si ele generoase. Incearcasa umpli centrul camerei, in loc de a pune mobilierul pe pereti. Atunci cand vine vorba despre pereti, niste stickere flori (http://www.deco-perete.ro/catalog/stickere-flori-35042) pot sa fie o alegere perfecta. Evident, tablourile, bibelourile si elementele decorative isi pot gasi cu usurinta locul si te pot ajuta sa obtii o camera impresionanta.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: contentseo

Comentarii

Cauta

Categorii populare