Comunicate de Afaceri

ULTIMA VERSIUNE AllEnergy Software v6.0 Cladiri pentru determinarea performantei energetice a cladirilor

Incepand cu aceasta noua versiune, accentul a fost pus pe modalitatea de preluare automata a datelor referitoare la puntile termice. Acum pot fi alese direct din program, din 11 categorii de punti termice, peste 700 de tipuri de punti termice precum si coeficientii liniari de transfer termic aferenti.
In aplicatie, puntile termice sunt reprezentate grafic si sunt insotite de tabelele cu valori aferente fiecarui tip de punte termica in parte.
Coeficientii liniari de transfer de caldura, preluati in aplicatia AllEnergy® din normativele de proiectare termotehnica, ajuta auditorul energetic la aprecierea corecta a performantei energetice a elementelor anvelopei cladirii, eliminand in felul acesta deficientele ce pot aparea la proiectarea cladirilor noi si in activitatea de reabilitare termica a cladirilor existente.
Desi este un produs dedicat auditorului energetic, AllEnergy® Software se adreseaza in egala masura si proiectantilor, arhitectilor si studentilor din invatamantul tehnic de specialitate.
Calculul corect al coeficientului de reducere al rezistentei termice rezultat in urma preluarii coeficientilor liniari de transfer termic din aplicatie prezinta interes pentru acestia din urma din mai multe motive. Prin identificarea mai exacta a pierderilor de caldura se pot propune solutii mai eficiente de reducere a consumurilor energetice precum si identificarea locurilor care pot deveni ulterior surse pentru formarea mucegaiului in cladiri.
Si cu aceste imbunatatirile aduse, produsul AllEnergy® Software isi consolideaza pozitia de primul si cel mai valoros instrument de pe piata pentru stabilirea corecta a performantei energetice a cladirilor cu efecte asupra economisirii energiei in exploatarea acestora si reducerea emisiilor poluante in natura.

Produsul nou lansat - AllEnergy® Software v6.0 Cladiri- este structurat acum pe urmatoarele module:

1 Consum de caldura pentru incalzire:
   - Automatizarea calculului rezistentelor termice corectate prin preluarea automata de catre aplicatie a coeficientilor liniari de transfer termic aferenti puntilor termice din catalogul de punti termice realizat in baza Ordinului nr. 1590/24.08.2012
Calculul temperaturilor in spatiile secundare pe baza de bilant termic pentru: Casa scarii, Subsol, Pod, Alt Spatiu Neincalzit
Introducerea Calcului Recursiv pentru Casa Scarii, Subsol, Pod
Calculul numarului corectat de grade zile pentru cladiri cu ocupare discontinua
2 Consum anual normal de caldura pentru prepararea apei calde de consum
3 Consumul anual de energie pentru iluminat
4 Consumul anual de energie/frig pentru climatizare
5 consumul anual specific de energie pentru ventilarea mecanica
6 Penalizari acordate cladirii
7 Indice de emisii echivalent CO2
Generarea formularului \"Certificat de Performanta Energetica al Cladirii\", inclusiv
\"Anexa la Certificatul de Performanta Energetica\",
„Generarea/listarea unor rapoarte de sinteza care pot fi introduse direct in raportul auditorului energetic:
 Raportul de rezultate”
„Generarea Automata a cladirii de referinta”
8. Analiza economica din Auditul Energetic, daca se cere de catre beneficiar
9. Coeficient global de izolare termica G.

AllEnergy® Software v6.0 Cladiri, aplicatie realizata in conformitate cu “Metodologia de calcul a Performantei Energetice a Cladirilor” se adreseaza in egala masura clientilor noi cat si utilizatorilor care detin versiunea anterioara: AllEnergy® Software v5.0 Cladiri. Pentru acestia din urma exista posibilitatea trecerii la ultima versiune achizitionand up-grade-ul si platind doar o diferenta de pret.

Mai multe detalii despre aplicatia AllEnergy® Software v6.0 Cladiri si despre preturile cu care se comercializeaza puteti obtine accesand:
http://www.algorithm.ro/software-performanta-energetica-cladiri.html
sau telefonic la
021.316.59.65 – IPCT Instalatii
0236.415.008 - Algorithm+
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Algorithm+ Srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare