Comunicate de Afaceri

Unde gasesti vopsea lavabila de foarte buna calitate ?

Vopseaua lavabila este una dintre cele mai utilizate materiale pentru zugravirea peretilor, iar acest lucru se datoreaza faptului ca este rezistenta la spalare, mata, se aplica usor, are o putere mare de acoperire si poate fi aplicata pe orice tip de suprafata ( zidarie, beton, panouri de rigips, sau gips carton ) .

Tipuri de vopsea lavabila

In portofoliul de produse Color Magic se regasesc doua tipuri de vopsea lavabila, clasificate in functie de zona/ aria aplicarii :

  1. Vopsea lavabila pentru interior – este recomandata utilizarii in interiorul imobilului, cum ar fi living, dormitor, bucatarie, baie, hol, locuri care nu prezinta o rezistenta crescuta la temperaturi deosebite precum umezeala / temperature crescute .

  2. Vopsea lavabila pentru exterior – pentru zugravirea peretilor exterior / zone in contact direct cu intemperiile si prezinta rezistenta crescuta la urmatorii factori de mediu: umezeala, temperature foarte ridicate / scazute.

Avantaje vopsea lavabila Color Magic

  1. Asigura durabilitatea in timp. Culoarea de pe peretii externi ai casei nu se ingalbesneste si nu este afectata de intemperiile naturii, cum ar fi cele prezentate mai sus.

  2. Are o putere mare de acoperire, nu este neceesara folosirea unei cantitati mari delavabil.

  3. Intensitatea culorii nu este afectata de ploi, raze UV, geruri. Intensitatea va fi mereu aceeasi indifferent de fenomenele extreme care vor exista.

  4. Vopseaua lavabila se usuca rapid, iar a doua mana de lavabil se poate aplica la scurt timp fara nicio problema.

  5. Mirosul este aproape inexistent, iar acest lucru ii bucura pe clienti.

Color Magic comercializeaza 3 tipuri de vopsea lavabila acoperind toate zonele ce pot fi vopsite:

  1. Sikkens Alpha Coat – vopsea pe baza de apa ce contine bioxid natural de siliciu. Se aplica repede si usor pe urmatoarele suprafete exterioare BCA, beton , zidarie, tencuiala.

  2. Sikkens Alphatex IQ – are la baza rasini acrilice in dispersie, iar acest lucru ajuta la patrunderea suprafetei pe care este aplicata. Se poate aplica atat pe suprafete interioare, cat sip e suprafete exterioare.

  3. Sikkens Alphacryl Plafond - vopsea acrilica ce se poate dilua in apa. Se aplica pe suprafete interioare si este special create pentru finisarea tavanelor / peretilor din rigips si tencuielilor .

Mai multe despre Color Magic

Color Magic este o companie romaneasca ce se afla pe piata de vopseluri si lacuri profesioanale de mai bine de 20 de ani si colaboreaza cu marci de prestigiu din domeniu, precum Sikkens, Levis si Trimetal . Echipa Color Magic este formata doar din specialist, iar misiunea lor este sa ofere clientilor lor solutii tehnice si estetice, cu ajutorul celor mai bune produse si servicii. Principala calitate care ii recomanda este Experienta .

Pentru a stabili culoarea pe care ti-o doresti , producatorii va pun la dispozitie o suita de cartele de culori din care poti alege. Pentru a vizualiza nuantele preferate, acceseaza website-ul sau le poti rasfoi chiar la showroom-ul Color Magic.

Daca te-ai convins ca locuinta ta are nevoie de luminozitate si spatiu, prin intermediul gamei de vopsea lavabila Color Magic. Pentru mai multe detalii privind produsele, accesati site-ul www.colormagic.ro sau apelati urmatorul numar de telefon : 0724 336 280.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare