Comunicate de Afaceri

Usi de garaj sectionale GateMaster: sfaturi pentru a-ti alege usa potrivita

O usa de garaj sectionala este un dispozitiv motorizat care se deschide si se inchide cu o singura apasare de buton de la telecomanda radio sau cu un comutator instalat pe peretele garajului. Dispozitivele de deschidere sunt moderne si fiabile, pot fi controlate cu: smartphone-ul, comutator, telecomanda radio care asigura siguranta maxima. Aceste usi de garaj sectionale sunt realizate din panouri de tip sandwich cu dimeansiuni intre 50 sau 60 cm cu garnituri de cauciuc, pe intreg conturul usii, iar panourile de tip sandwich sunt ranforasate in zona balamalelor. In comert gasesti modele variate de usi de garaj izolate sau neizolate cu actionare manuala sau automata.

Datorita tehnologiei moderne viata noastra devine pe zi ce trece tot mai confortabila. Tehnologia a facut viata noastra mai confortabila, apesi un buton si usa se deschide. Exista foarte multe tipuri de telecomenzi radio pe care le poti folosi pentru controlul usii, dar exista si posibilitatea sa folosesti o centrala de comanda instalat in perete, daca doresti acest lucru.

Daca vrei sa cumperi o usa de calitate, poti comanda online rapid pe site-ul gatemaster.ro. Montam rapid orice tip de usa sectionala pe teritoriul tarii. Inainte sa comanzi usa trebuie sa ai un plan pus la punct in cele mai mici detalii posibile. Noi te putem ajuta cu consultanta gratuita post-vanzare, echipa noastra proprie de asistenta tehnica si service te ajuta sa alegi modelul de garaj potrivit. Poti alege foarte usor orice model sau culoare iti doresti din gama RAL. Daca vrei o usa mai complexa, accesorizata, poti imbunatatii usa cu: geamuri, usi pietonale de acces, grile de aerisire, ferestre vitrate etc.

 

Tipuri de panouri si design

 

Cel mai evidentiat element de finisare a cladiri, asadar este foarte important sa alegi o usa care sa fie atractiv din punct de vedere estetic. Poti alege dintr-o gama larga de suprafete (lis neted, stucco, woodgrain) sau modele de panouri (fara linie, cu o linie centrala, cu dungi orizontale, casetat). Modelele si suprafetele de panouri sunt simple, elegante care atribuie unei frumuseti retinute. Usile sectionale produse de firma noastra cu deschidere verticala reprezinta nu doar un design modern si estetic, ci si o functionalitate fiabila.

 

Caracteristici si functionalitati ale usilor de garaj sectionale

 

Usile de garaj sectionale fabricate de GateMaster sunt concepute tuturor categoriilor de persoane. Acestea ofera: siguranta, durabilitate, securitate, sunt adaptate la fatada si au un aspect elegant si usor de utilizat. Toate usile sectionale cu deschidere verticala fabricate de GateMaster ofera integrare perfecta. Sunt ideale in cazul garajelor cu loc redus in fata sau daca usa se afla la trotuar.

 

Automatizari pentru usi de garaj sectionale

 

Automatizarea usilor de garaj a devenit de-a lungul timpului din ce in ce mai indespensabila, asigurand astfel un plus de siguranta si confort utilizatorilor. Gama de automatizari Nice, Key, Came, GfA, BFT pe care le comercializam sunt fabricate pentru uz industrial si rezidential.

Oferta companiei include: accesorii, usi sectionale, automatizari, mentenanta si service

 

Avantaje usi de garaj sectionale:

 

 • deschiderea usilor se face foarte usor
 • automatizarea se poate activa din telefon

 • sunt foarte sigure – este foarte greu de deschis datorita mecanismului de blocare (nimeni nu poate intra pe proprietatea ta sau in garaj)

 • usile garanteaza siguranta si confort de cinci stele

 • sunt foarte convenabile pentru proprietarii de automobile

 • nu fac zgomot – operarea lor este silentioasa

 • poti deschide usa prin apasarea unui simplu buton

 • poti imbunatatii experienta utilizarii usii cu: baterie de rezerva, sistem de alarma, lampa de semnalizare, fotocelule de siguranta

 • sunt izolate termic – contribuie la buna izolare termica si sunt rezistente la intemperii

 • panourile de tip sandwich sunt confectionate din otel

 • gama larga de modele, culori

 

Contact:

Calea Baciului nr. 2F-2G, Cluj-Napoca

Telefon: 0720600700

E-mail: sales@gatemaster.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C GATEMASTER S.R.L

Comentarii

Cauta

Categorii populare