Comunicate de Afaceri

Utilizări sportive si rezidențiale pentru pardoselile din cauciuc

Există 4 tipuri principale de pardoseli din cauciuc: pavele, covoare, role și pardoseli turnate din cauciuc (tartan). Utilizarea acestora pentru zonele sportive și rezidențiale este destul de frecventă. Pardoselile sportive rezidențiale pot fi folosite pentru zonele de joacă ale copiilor și zonele sportive personale. Atunci când alegeți pardoseli sportive, există mai mulți factori de luat în considerare.
În primul rând, trebuie să decideți zona pentru care aveți nevoie de covorașe: zone izolate, zona completă. Nu ar trebui să trecem cu vederea amenajarea covorașelor în sălile de sport, vestiare și spa-uri. Nu doar că pardoseala sportivă va proteja suprafețele unei instalații, dar va absorbi și șocul și sunetul. Pardoseala din cauciuc este o alegere bună pentru zonele care suportă o solicitare mare, precum vestiare și patinoare.

Dalele de cauciuc care nu necesită adeziv sunt cel mai ușor tip de pardoseală sportivă de instalat. Pardoseala din cauciuc poate fi folosită în săli de sport mari și locuri comerciale.
Multe pavele și covorașe de gimnastică din cauciuc sunt atrăgătoare din punct de vedere estetic, dar și extrem de utilitare. Pardoselile sportive variază mult și prezintă multe avantaje atât pentru protecția pardoselii unei instalații, cât și pentru persoanele care vizitează și folosesc suprafața.

De asemenea, selectarea pardoselilor de calitate este la fel de vitală că alegerea pantofilor confortabili, în special dacă zona este folosită pentru activități sportive și cu trafic mare.

Pardoselile din cauciuc și covorașele de gimnastică sunt puternice și ușor de întreținut și vor oferi protecție și atractivitate estetică. Montarea dalelor de cauciuc va proteja suprafețele și eventual deteriorarea încălțămintei și echipamentului atletic.
Nu numai că pardoselile sportive vor proteja suprafețele unei instalații, ci vor absorbi și șocul și sunetul.

Pardoseli sportive cauciuc
(2 straturi EPDM turnat)
Piste atetice
Terenuri de basketball
Terenuri multifuncționale
Mini terenuri de fotbal
Terenuri de volei

Pardoseli rezidențiale de cauciuc
(Pavele, covorașe și rulouri)
Loc de joacă pentru copii – pavele și rulouri
În jurul piscinelor – că dale
Zonele de gimnastică – rulou
Izolare fonică
Balcon, grădină și terasă – pavele

https://www.atlassport.ro/utilizari-sportive-si-rezidentiale-pentru-pardoselile-din-cauciuc/

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare