Comunicate de Afaceri

Vexio.ro vine cu noi oferte la diferite modele de drujbe pentru activitatea ta

Astfel, in noul sezon, VEXIO aduce o multitudine de promotii si reduceri finale la diverse modele de drujbe, printre care putem aminti drujbele electrice, drujbele STIHL, drujbele cu acumulator pe care le puteti cumpara de pe acest link https://www.vexio.ro/drujbe/ si multe alte modele.

Fiind recunoscuta pentru viteza de taiere a lemnelor, drujba a devenit, de-a lungul timpului, un element esential in trusa de instrumente tehnice a fiecarui barbat, indiferent daca aceasta este utilizata in uzul casnic ( ingrijirea gospodariei ) sau in domeniul peisagistic si forestier. Motofierastraul sau drujba care functioneaza dupa un sistem destul de simplu. Aceasta este un fierastrau antrenat de un motor fiind ori pe benzina sau electric, ori pneumatic sau hidraulic. In cele mai multe situatii, drujba isi gaseste cea mai mare utilitate in gospodaria umana si in sillvicultura.

Avand o experienta in domeniu de mai bine de 8 ani, magazinul online VEXIO.ro si-a fixat ca obiectiv dezvoltarea conceptului de cumparaturi online, in ideea de a facilita comunicarea dintre potentialii clienti si magazin. Astfel, Vexio a dezvoltat un site interactiv si usor de accesat prin intermediul caruia va puteti achizitiona online produsele dorite fara a mai fi necesara deplasarea dumneavoastra la punctul de desfacere al magazinului.

Magazinul online Vexio.ro este cunoscut pentru paleta larga de produse pe care le comercializeaza in tara. Magazinul urmareste in realizarea acestui lucru sa aduca la un loc diverse tipuri de produse, pornind de la laptop-uri si electrocasnice si pana la produse pentru casa si accesorii de gradinarit. In ceea ce priveste tipurile de drujbe pe care le comercializeaza, Vexio.ro incearca sa ofere clientilor cele mai des folosite drujbe, precum drujbele STIHL, drujbele Bosch si altele.

Care sunt drujbele de top la Vexio.ro?

Prin varietatea mare de modele de drujbe pe care magazinul online Vexio.ro le comercializeaza putem aminti doua modele prezentate de ei ca fiind de top. Acestea sunt:
• Stern fierastrau pe lant, functioneaza pe baza de benzina. Dispune de sistem automat care ii ofera alimentare cu ulei si are o putere de 2100 de W
• Ruris Motofierastrau ! Poate taia o masa lemnoasa de 2 mc intr-un timp mai mic de 60 de minute

Cum puteti comanda online drujbe electrice de la Vexio?

O prima modalitate, si ce mai rapida dintre toate, este realizarea comenzii online intrucat aceasta este rapida si eficienta. Nu trebuie decat sa selectati produsul dorit si sa completati un formular cu datele dumneavoastra de contact pentru a putea fi inregistrata comanda si livrata catre adresa dumneavoastra.

De asemenea, magazinul online Vexio.ro poate fi contactat pentru comenzi dupa cum urmeaza: de luni pana vineri in intervalul orar 9:00 - 19:00, iar sambata in intervalul orar 10:00 - 14:00. Puteti realiza comenzi telefonice si prin e-mail la urmatorul numar de telefon 0374 477 114 si adresa de e-mail office@vexio.ro/comenzi@vexio.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pe Kassa

Comentarii

Cauta

Categorii populare