Comunicate de Afaceri

Vezi aici ce proprietati intrunesc tevi PPR

Ce sunt tevi PPR?

Tevi PPR este principalul material utilizat pentru instalarea de incalzire si apa. Tocmai pentru ca materialul din care este confectionat, si anume polipropilena, este o alegere populara.

Caracteristica sa principala este rezistenta sa la temperaturi ridicate si presiune mecanica, precum si reactii chimice.

Prin urmare, producatorii aleg polipropilena pentru tevi PPR, datorita rezistentei la caldura si a duratei de viata indelungate.
tevi ppr
In plus, este rigid, astfel incat poate rezista la factori externi, cum ar fi temperaturile extreme, substantele chimice sau presiunea fizica.

Proprietati de baza

Desi unele dintre caracteristicile tevii PPR au fost mentionate anterior, alte proprietati ale materialului vor fi inca discutate si va pot face sa luati in considerare cumpararea acestuia.

Pe langa teava PPR este un material dur, are si alte caracteristici, care pot mentiona urmatoarele puncte:

  1. Este potrivit pentru diferite tipuri de bugete, iar pretul nu va fi prea mare. Exista si alte tevi, cum ar fi cuprul, care sunt mult mai scumpe. Prin urmare, daca doriti sa economisiti ceva timp, puteti reorienta la acest tip de conducta.
  2. Tubul PPR are o eficienta mai mare.
  3. In astfel de utilizari la constructia echipamentelor termice, este important sa va asigurati ca nu exista pierderi de caldura. Din fericire, nu vor exista astfel de oportunitati atunci cand utilizati acest material, deoarece coeficientul sau de transfer de caldura este foarte scazut.
  4. Chiar daca se gasesc tevi care se dovedesc a fi corozive la apa, acestea nu vor afecta materialul, deoarece acesta este rezistent. Prin urmare, acest material are o viata lunga.
  5. In ceea ce priveste sanatatea, acest tip de conducta este foarte util, deoarece nu depune substante toxice sau depozite. Atunci cand decideti sa cumparati articole, este important sa luati in considerare propria sanatate.

Unde se folosesc?

Tevile PPR utilizate de expertii in constructii pentru realizarea instalatiilor termice contin fibre compozite sau insertii din aluminiu.

Aceasta insertie joaca un rol foarte important in tratamentul expansiunii si in aplicarea barierei de oxigen gasita in sistem. Tevile PPR utilizate in echipamentele de alimentare cu apa nu au insertii.

Aceasta este, de asemenea, cea mai buna solutie pentru echipamentele ingropate in podea, deoarece are o grosime mai mare si o rezistenta mai buna la presiunea exercitata de sapa de beton.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare