Comunicate de Afaceri

Vrei ca proiectul tau sa fie durabil? Alege tabla zincata!

Ce presupune tabla zincata?

Tabla zincata are un mare avantaj in fata competitorilor, si anume acela ca are si un strat protector de zinc. Este un tip de material foarte des folosit si ales atat de constructori, cat si de persoane fizice pentru realizarea de acoperisuri, pereti despartitori, dar si exteriori realizati in cadrul halelor metalice, usi pentru garaje, piese pentru aparatura electrocasnica.

Pentru cei care nu sunt familiari cu procesul de zincare, acest proces reprezinta o modalitate prin care acestei table se adauga un strat de zinc care o sa o protejeze pe termen lung de factorii externi.

Iar faptul ca este fabricata din otel ii greste si cu mai mult rezistenta. Cand alegi acest material, stii ca ai ales cea mai buna optiune pentru proiectul tau.

Cum putem sa folosim acest material in diverse proiecte?

Tabla zincata poate fi folosita intr-o varietate de proiecte, putandu-se zice ca este un material destul de versatil:

  • Industria auto;
  • Realizarea de poduri;
  • Realizarea de copertine;
  • Realizarea de sisteme de aer conditionat;

De asemenea, poate fi integrata si in proiectele de dimensiuni mici precum: realizarea de depozite, rafturi, acoperisuri si asa mai departe.
tabla zincata
Un mare avantaj pentru client este acela ca acest material poate fi achizitionat in diverse grosimi, in functie de necesitatile proiectului de constructie respectiv.

Unde putem folosi tabla zincata?

Multumita caracteristicilor enumerate mai sus, tabla zincata este utilizata in nenumarate domenii precum cea a constructiilor de masini, realizarea podurilor, copertinelor si a sistemelor de aer conditionat. Cele mai des intalnite intrebuintari ale acestui material de constructii sunt in domeniul acoperisurilor, garajelor sau magaziilor.

Insa, in functie de necesitatatile si tipurile de proiecte tabla zincata poate fi usor implementata oriunde multumita versatilitatii sale datorata grosimilor si dimensiunilor variate. Cateva dimensiuni in care aceasta poate fi gasita sunt:

  1. 1 mm grosime cu o suprafata e 1m x 2m;
  2. 0,8 mm grosime cu o suprafata e 1 m x 2m;
  3. 0,5 mm grosime cu o suprafata e 1 m x 2 m;
  4. 0,45 mm grosime cu o suprafata de 1,25 m x 2m.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare