Comunicate de Afaceri

Work test construiește pentru viitor, la CONSTRUCT EXPO 2011M

Targul international CONSTRUCT EXPO 2011, se desfașoara in București la Centrul Expozițional ROMEXPO intre 13 si 17 aprilie si se adreseaza tuturor firmelor care activeaza in domeniul constructiilor si publicului interesat de consultanta si achiziții de materiale si sisteme, instalații si echipamente, utilaje si scule pentru construcții. Pe perioada desfasurarii targului vor fi disponibile oferte speciale pentru programele din
portofoliul WorkTest SMA.


Principalul domeniu de activitate al firmei, si acela care ne-a devenit domeniu de specializare il constituie montajul de gips carton (pereti despartitori, tavane false simple, scafe, bandouri, diferite modele de rigips, in functie de cerintele clientului). Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.worktest.ro!


Cea de-a XVIII-a editie a Targului international Construct Expo 2011 – Sa construim pentru viitor se desfasoara in Pavilioanele A, C1 si C2 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo. CONSTRUCT EXPO a devenit, de-a lungul celor 17 ani de existenta, sinonimul solutiilor eficiente pentru sectorul constructiilor din Romania. Pentru editia din acest an a Construct Expo si-au anuntat participarea peste 250 de firme din 21 de tari: Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Cehia, China, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Moldova, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina si Ungaria.

Construct Expo este promotorul noilor produse si tehnologii pentru domeniul constructiilor in Romania. Construct Expo este promotorul noilor produse si tehnologii pentru domeniul constructiilor in Romania.

</h3>SC WorkTest SMA SRL este o societate comerciala cu capital integral romanesc, inregistrata in Slatina, judetul Olt, in anul 2009, in scopul continuarii activitatii in Romania, ca urmare a desprinderii din alta societate comerciala cu peste 5 ani de experienta pe piata amenajarilor interioare.</h3>


<h3>Persoana de contact

Smaranda Marinica
021-335-1214
0724 021 393
office@worktest.ro</h3>
Social Media
Vezi toate articolele autorului: RNF

Comentarii

Cauta

Categorii populare