Comunicate de Afaceri

Ce sunt serviciile SEO on page? Dar serviciile SEO off page? Care sunt diferenţele şi cât de importante sunt?

Companiile care optează pentru servicii SEO ştiu că aceasta este singură şi cea mai eficientă varianta de promovare online. Calitatea serviciilor SEO oferite de o agenţie specializată în acest sens este extrem de importantă pentru clienţi, de aceea principalele criterii de selecţie sunt experienţă, grijă pentru detalii, curajul şi reputaţia pe piaţă.

Serviciile SEO asigurate la cel mai înalt nivel aduc şi cele mai bune rezultate, graţie celor mai eficiente unelte SEO folosite şi faptul că specialiştii vor fi la curent cu ultimele update-uri Google. Cu o echipă de consultanţi SEO experimentaţi, care asigură un raport calitate-pret al serviciilor corect, cu siguranţă clienţii se vor declara extrem de mulţumiţi pentru promovarea business-ului lor.

Servicii SEO on page - ce sunt şi ce presupun?

Serviciile SEO on page presupun optimizarea care implică:

  • crawling şi indexing, etapa în care se asigura indexarea corectă a păgânilor care trebuie văzute de motoarele de căutare. Tot în această etapă se vor stabili ce pagini vor fi indexate şi care vor fi ignorate de Google;
  • structurarea site-ului, o etapă care presupune analizarea cuvintelor cheie, stabilirea categoriilor indexabile şi relevanța cuvintelor cheie în adresa URL, în meta titlu, meta descriere, tot în această etapă fiind importantă viteza de încărcare şi internal linking.

În concluzie, serviciile SEO on page contribuie la o bună poziţionare a site-ului în rezultatele SERP şi sunt extrem de importante pentru succesul companiei în online.

Serviciile SEO off page – ce sunt şi ce presupun?

Serviciile SEO off page includ toate acţiunile care se desfăşoară în afară site-ului şi care au ca şi scop principal obţinerea mai multor link-uri de calitate. Aceste servicii reprezintă ansamblul de măsuri ce pot fi luate în afară site-ului cu scopul îmbunătățirii poziţiilor acestuia în pagina de rezultate. Aceste măsuri ajuta la crearea cât mai multor backlink-uri posibile.

Un element foarte important al campaniei de optimizare off-page este reprezentat de Content marketing, un concept uşor de înţeles şi o metod eficient de  atrage atenţia şi de distribuire a conţinutului, precum şi de câştigare a mai multor link-uri. Fără doar şi poate, optimizarea SEO off page se poate realiza şi pe social media, pe site-uri precum Twitter, Instagram, Facebook şi Google Plus, iar aceasta este o componentă esenţială a serviciilor SEO off page.

Nu în ultimul rând, serviciile SEO off-page se realizează şi prin crearea şi distribuirea de infografice dacă sunt folosite în mod corespunzător, precum şi prin video content, prin filmuleţe interesante despre produsele sau serviciile oferite pe Youtube, Facebook sau în alte medii online.

Articolele relevante publicate pe site-uri cunoscute sau de nişa

Într-o lume virtuală saturată de informaţii, conţinutul articolelor publicate pe site-uri cunoscute sua de nişa trebuie să fie de cea mai bună calitate, important şi să fie apreciat de cititori. Astfel, companiile au mai mari şanse de a fi cunoscute şi apreciate.

În aceeaşi idee ca şi în cazul optimizării SEO on page, acţiunile care se referă la optimizarea SEO off page conţin şi alte elemente, precum postări pe forumuri, foarte relevante, dar şi înscrieri în cataloage specializate de afaceri, review-uri business, iar lista poate continua.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare