Comunicate de Afaceri

Cui i se adreseaza acest curs DPO de formare in domeniu GDPR

Curs DPO – afla mai multe

Conform noilor reglementari generale privind protectia datelor, care au intrat in vigoare in urma cu mai bine de un an, aceasta impune companiilor si organizatiilor sa numeasca o persoana responsabila cu protectia generala a datelor. Pentru aceasta, persoana desemnata trebuie sa fi urmat inainte niste cursuri de ofiter cu protectia datelor, un curs DPO de specilitate.

Pentru a lucra la o companie in cadrul departamentului de protectie a datelor cu caracter personal trebuie sa ai o diploma sau certificat care sa dovedeasca cunostintele in domeniu. Prin aceste pregatiri de curs DPO, vei arata cum lucrezi intr-un mod eficient si adecvat la locul de munca, dar in plus, vei putea face fata provocarilor care vor aparea.

Cum puteti absorbi mai usor informatiile din cursurile DPO?

Multe echipe de profesionisti sunt pregatite sa va ofere o pregatire practica completa in domeniul protectiei datelor. Acest curs DPO combina partile teoretice si practice intr-un mod armonios pentru a intelege mai bine cunostintele si terminologia predate.
curs dpo
Pentru a intelege mai bine intreaga parte teoretica, veti primi anumite truse de instrumente GDPR care va vor explica situatia reala si metodele folosite. Mai multe detalii aici https://www.training-professionals.ro/curs/curs-responsabil-cu-protectia-datelor-cu-caracter-personal-curs-acreditat-anc-cod-cor-242-231/

Materialele din acest set de instrumente furnizate in cursul DPO includ note precise, sabloane, formulare, registre si documente precompletate, care va vor fi cu siguranta utile in domeniul dvs.

Toti formatorii profesionisti din curs DPO sunt gata sa impartaseasca toate aspectele carierei lor pentru a avea performante bune in curs si in munca.

Pentru cursul de ofiter cu protectia datelor, va rugam sa luati in considerare:

  • Aceasta pozitie are anumite riscuri, ceea ce este normal. Legile variaza in intreaga lume si, in unele cazuri, titularii se pot confrunta cu raspundere penala pentru nerespectare.
  • Activitatile ilegale includ marketing direct fara consimtamant, transmiterea datelor catre terti fara consimtamant sau furnizarea de informatii false comisarului etc.
  • De exemplu, in unele state, daca incalcarea este legata de restrictii transfrontaliere, poate fi amendat cu pana la 94.200 USD sau pana la doi ani de inchisoare.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare