Comunicate de Afaceri

Cum amenajezi o sala de evenimente demna de o scena din Bridgerton?

In zilele noastre, nostalgia unei vieti aristocratice este din ce in ce mai prezenta pe micile ecrane sub diferite forme, fie ca este vorba de seriale, filme sau chiar documentare. Interesul publicului pentru subiect l-a transformat intr-o tema predilecta, redata cu din ce in ce mai multa acuratete. 

Cu siguranta macar ai auzit de „Bridgerton” - un serial extrem de popular de pe Netflix, care a cucerit inclusiv publicul din Romania si constituie exemplul perfect in acest sens. O mare parte din actiunea seriei destinate micilor ecrane se desfasoara in saloane si sali desprinse dintr-un trecut idilizat, accesibil doar celei mai inalte clase ale societatii.

Este usor sa te imaginezi in cadrul mirific al unui salon de bal, atragand atentia printr-un dans gratios alaturi de partenerul potrivit. Cine nu si-ar dori sa traiasca un astfel de sentiment macar o data in viata? Activitatile noastre in ceea ce priveste viata sociala si organizarea petrecerilor pot parea extrem de anoste in comparatie cu grandoarea evenimentelor de odinioara.

Sub aceasta influenta, mai ales mirii isi doresc sa aiba parte de un eveniment spectaculos, intr-un cadru care sa imprumute aspecte decorative din moda de acum cateva secole. Pentru a fi pe placul lor, poti opta pentru amenajarea salii de evenimete intr-un stil vintage, cu elemente specifice.

Iata cum sa amenajezi propria sala de eveniemte într-un stil demn de o scena din Bridgeton cu poduse WeDeco! 

  • Salonul familiei Bridgeton a atras cu siguranta atentia celor care au urmarit serialul. Pentru a obtine un efect similar te poti folosi de o canapea Arne Double sau Bentley Double, care amintesc de piesele principale ale incaperii. In cazul amenajarii unei sali de evenimente, acestea s-ar potrivi perfect pe holul de la intrare sau langa garderoba.
  • Design-ul interior al spatiilor destinate servirii mesei era de asemenea uimitor. Un ochi atent la delatii ar observa cu siguranta similitudinea dintre scaunele din celebrul serial si cateva modele din gama Premium precum Clasic – Al sau David. Pentru mai multe optiuni, nu ezita sa consulti intraga oferta de scaune horeca.
  • De asemenea, mesele dreptunghiulare, la care incapeau toti membrii numeroasei familii sunt usor de inclus in decorul unei sali de evenimente. Un exemplu perfect in acest sens il reprezinta Masa Elise.

Este mai mult decat evident ca piesele realizate in acest stil au trecut testul timpului. Acestea vor ramane mult timp la moda si vor surprinde clientii extrem de placut, intrecandu-le asteptarile.Cu piesele de baza potrivite la indemana, decorarea salii de evenimente devinde mult mai simpla. Decorad peretii in tonuri armonioase si adaugand cateva candelabre, lumanari, flori si detaliile potrivite vei readuce la viata trecutul, oferindu-le mirilor un cadru feeric pentru marele evenimet.

Alege mobila pentru evenimete capabila sa recreeze atmosfera unui salon aristocratic din secolul al XIX-lea!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare