Comunicate de Afaceri

Curs Leadership

Principalele obiective ale cursului sunt ca participantii sa inteleaga rolul de leader intr-un context plin de complexitate, sa dobandeasca cunostinte de baza si sa isi dezvolte abilitatile absolut necesare unui leader pentru lucrul in echipa, comunicare, negociere, dar si sa sa demonstreze abilitati de organizare, comunicare, lucru in echipa, gestionarea a situatiilor dificile prin utilizarea adecvata a unor tehnici manageriale relevante.
Astfel participantii vor putea sa coordoneze echipe indiferent de nivelul ierarhic detinut intr-o companie, organizatie sau institutie publica prin natura activitatilor.
Printre beneficii se numara si consolidarea credibilitatii pregatirii profesionale, invatare experientiala pentru gasirea de solutii la problemele reale si
dezvoltarea retelei de networking.
Cursul este unul practic, participantii fiind pusi in situatia de a aplica notiunile teoretice in exercitii si aplicatii practice in scopul internalizarii informatiilor obtinute, ajutandu-i sa identifice cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se vor confrunta.
Pretul cursului este de 600 lei la care se adauga si taxa de examinare pentru obtinerea certificatului de calificare ANC, iar perioada de desfasurare este: 15, 16 si 17 aprilie 2016.
Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului ANC, este necesara absolvirea studiilor superioare (cu diploma de licenta sau adeverinta). In caz contrar, se poate urma cursul, insa se va primi o diploma de participare din partea Top Quality Management.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta:
Telefon: +4037 134 79 51
Web: www.cursuriautorizate.ro
E-mail: office@cursuriautorizate.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare