Comunicate de Afaceri

Curs "Prezentari de Impact" - Bucuresti 21 - 22 ianuarie 2010 - curs practic cu metode specifice prezentarilor de succes

Cu totii stim ca succesul in orice domeniu al vietii depinde de felul in care reusim sa-i convingem pe ceilalti, de felul in care ne prezentam produsele si pe noi insine.

Vino alaturi de noi pentru a afla trucurile marilor oratori si pentru a invata cum se face o prezentare cu adevarat memorabila.

Cursul „Prezentari de Impact” te invata cum poti face prezentari eficiente si memorabile, cum sa faci auditoriul sa iti soarba cuvintele si sa rezoneze cu ideile prezentate.Vei invata sa utilizezi cu succes metode si tehnici de comunicare, tehnici de gestionare a stresului si a participantilor dificili. Vei afla cum se pregateste o prezentare, tehnici de implicare a publicului, cai de utilizare a suporturilor vizuale, formule de incheiere a prezentarii si gestionarea sesiunilor de intrebari si raspunsuri.

Obiectivul cursului: Dezvoltarea abilitatilor de prezentare a diverselor materiale, astfel incat mesajul dorit sa ajunga cat mai putin distorsionat la publicul vizat, iar atentia acestuia sa fie maxima pe toata durata prezentarii.

VISION CONSULTING
Adresa: Strada Doamnei, nr 14-16, corp C, sector 3, Bucuresti
Tel: 021 310 86 11
Email: office@visionconsulting.ro
Web: www.visionconsulting.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vision Consulting

Comentarii

Cauta

Categorii populare