Comunicate de Afaceri

Cursuri de design vestimentar pentru avansati la reducere in luna Martie!

Cursurile de design vestimentar pentru avansati de la DallesGO se desfasoara pe durata a douazeci de saptamani, douazeci de saptamani in care vei parcurge drumul pe care il face un designer in momentul in care creeaza o colectie.
<h2>Cursuri practice de design vestimentar pentru avansati marca DallesGO</h2>
Concept, realizare a pieselor vestimentare si la prezentarea acestora. Stilisti cunoscuti, designer cunoscuti si oameni specializati o sa vina sa vorbeasca despre contributia lor la realizarea si la prezentarea unei colectii. Participand la cursul de design vestimentar pentru avansati de la DallesGO vei inteleg cum sa ajungi un designer adevarat. Vei reusi sa pui in practica lucrurile pe care le vei invata sub indrumarea atenta a unor profesori renumiti din lumea modei.
DallesGO pune la dispozitie acest curs de design vestimentar pentru avansati de pe linkul urmator: http://dallesgo.ro/cursuri-design-vestimentar-avansati/ celor care isi doresc sa isi aprofundeze cunostintele in materie de design vestimentar. 20 de saptamani de cursuri de design vestimentar pentru avansati after-work in care vei reusi sa invati o multime de lucruri care te vor ajuta sa pornesti in domeniul modei.

Vei invata sa realizezi un scurt story board cu date documentate si cu atmosfera specifica unei colectii si alegerea elementelor cheie. De la realizarea unui scurt story board ce insumeaza datele documentare si atmosfera specifica unei colectii si pana la alegerea elementelor cheie, repartizarea si reformularea acestora spre schitele.

• Schite tehnice si foarte artistice
• Sa te joci cu volumetrii
• Sa realizezi cateva piese vestimentare
• Sa asimilezi prin exercitii practice notiuni de limbaj plastic, desen si cromatica
• Sa lucrezi cu tesaturi

<h3>Cine vor fi profesorii de la cursurile de design vestimentar pentru avansati de la DallesGO?</h3>
Lena Criveanu – inca de la debutul sau in 2006, Lena Criveanu s-a dovedit a fi una dintre cele mai interesant voci ale noii generatii de designeri de la noi. Colectiile sale au fost adesea plasate de critici la granita dintre moda si arta, imprimeurile si materialele pictate sau chiar „sculptate” devenind semnatura ei. A participat cu colectii la targuri de profil din New York si Paris.
Lucian Broscatean – considerta cel mai bun designer al generatiei sale, Lucian a confirmat acest lucru in nenumarate feluri. Pornind de la activitatea sa de profesor preparator la Universtatea de Arta si Design de la Cluj-Napoca, Specializare Moda-Design Vestimentar si pana la munca sa ca designer pentru brand-ul Irina Schrotter, Lucian este profesorul pe care o sa-l intalnesti la cursurile de design vestimentar de la DallesGO.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare