Comunicate de Afaceri

De ce scanarea și arhivarea documentelor este importantă pentru companii?

Birourile fără hârtie și digitalizarea documentelor devin obișnuite pentru fiecare tip de afacere. Este o idee bună să găsiți un mod ușor de utilizat pentru a salva, stoca și proteja documentele critice și importante. Scanarea și arhivarea documentelor sunt foarte importante - vă ajută să vă asigurați că, indiferent de ce se întâmplă, documentele, fișierele și înregistrările dvs. nu se vor pierde pentru totdeauna.

Fără o copie de rezervă a fișierelor, riscați să pierdeți mii de înregistrări și bani zilnic. Companiile specializate în scanarea documentelor știu cum să copieze în mod corespunzător toate documentele și fișierele dvs. pentru a nu se pierde. Odată ce documentele sunt scanate, acestea pot fi arhivate și stocate în afara locației sau dacă nu vă mai sunt de folos le puteți utiliza ca maculatura. Dacă s-ar întâmpla ceva, aveți siguranța știind că aveți în continuare documentele pe hârtie și că sunt în siguranță și protejate.

Cu cât luați mai multe măsuri de precauție, cu atât sunteți mai bine poziționat pentru a vă asigura că afacerea dvs. se poate pune în funcțiune cât mai repede posibil după un eșec sau problemă. Pentru a elimina cu totul îngrijorarea, multe companii migrează către un birou fără hârtie și un spațiu de stocare în cloud și elimină costurile și problemele unui sistem de înregistrare pe hârtie.

Activ Document Center

Companiile convertesc documente vechi în format digital din mai multe motive, dar unul dintre cele mai mari avantaje ale scanării documentelor este ușurința de a le face backup. Dacă aveți înregistrări pe care trebuie să le întrețineți și să le actualizați în mod regulat, atunci să vă descurcați fără hârtie vă ajută să le gestionați foarte eficient. Ați pierdut vreodată un fișier important? Scanarea face dificilă pierderea a ceva - atâta timp cât este indexată corect.

Documentele vechi pot fi îmbunătățite pentru a ușura citirea, documentele pot fi manipulate și schimbate cu ușurință și, de obicei, le puteți găsi mai repede decât vânatul prin zecile de dulapuri de dosare sau movile de documente care vă aglomerează biroul.

Dacă vă păstrați înregistrările pe suport de hârtie, riscați să vă pierdeți informațiile. Acest lucru ar putea fi devastator pentru întreprinderile care gestionează date sensibile, inclusiv cabinetele medicilor, cabinetele de avocatură, școlile / universitățile și construcțiile. Protejarea acestor informații într-un format digital sigur devine o necesitate.

Căutați servicii de scanare a documentelor pentru afacerea dvs.?

Lăsați o companie și un personal profesionist și sigur de scanare a documentelor să elimine problemele din proiectul dvs. de scanare a înregistrărilor. Activ Document Center are forța de muncă pentru a efectua rapid indexarea, scanarea și post-producția, care include conversia textului prin intermediul software-ului de recunoaștere optică a caracterelor (OCR).          

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare