Comunicate de Afaceri

Eficientizarea proceselor de business cu ajutorul unui integrator de print

Implementarea campaniilor integrate de marketing, care se desfașoara pe mai multe canale de comunicare, necesita implicarea unui numar semnificativ de departamente, ai căror membrii trebuie sa lucreze intr-o maniera omogena.

Conceptualizarea si implementarea unei campanii integrate poate intampina dificultati sau intarzieri din cauza obiectivelor diferite ale departamentelor de Marketing si Achizitii, a lipsei de experiența in gasirea solutiilor de print, a formatelor care nu corespund cerintelor tipografiilor, a firmelor de curierat care nu livreaza la timp si nu numai. Toate acestea sunt disruptive pentru fluxul de lucru al departamentelor si influenteaza in mod negativ performantele generale ale companiei.

Derularea campaniilor care integreaza elemente de print la nivel national sau international presupune gestionarea atenta a tuturor aspectelor, de la simpla realizare a designului in formatul corect, la gasirea celei mai bune solutii de print si pana la distribuirea materialelor. In urma efectuarii unui audit, decidem care sunt cele mai bune solutii de tipar. Serviciile noastre de consultanta personalizata eficientizeaza fluxul de lucru dintr-un departament sau intre doua sau mai multe departamente prin faptul ca account managerul reuseste sa comunice clar si rapid cu persoanele implicate din companie, optimizand procesul de luare a deciziilor, spune Calin Pascu, Manager General Agentia de Print.  

Nevoia de gestionare corecta a fiecarei etape din procesul de print se datoreaza faptului ca orice eroare implica investitii suplimentare de timp si de bani, fapt care impacteaza negativ compania: „Campaniile care includ materiale tiparite si distribuite la nivel national sau international sunt complexe si, de multe ori, genereaza mari provocari brandurilor. O companie de print management preia aceste responsabilitati si le optimizeaza, astfel încat rezultatul final sa fie cel dorit. Mai mult decat atat, account managerul dedicat proiectului gaseste solutiile optime, le implementeaza si le supervizeaza. Am dezvoltat strategii aplicate prin care oferim sprijin clientilor nostri in eforturile lor de eficientizare a proceselor de business, adaugă Calin Pascu, Manager General Agentia de Print.  

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare