Comunicate de Afaceri

Evolve CRM, finalist la European Excellence IT 2011, acum gratuit

Sub egida Evolve! Grow your start-up!, compania misoft systems doreste sa contribuie activ la stimularea business-ului romanesc demarand campania de sprijinire si educare a antreprenorilor. In mod concret, fiecare start-up poate utiliza gratuit, timp de 18 luni, solutia pentru managementul vanzarilor si al relatiilor cu clientii. “Toate companiile care isi vor exprima dorinta de a utiliza gratuit Evolve CRM, vor primi cate doua licente, fiecare.” declara Iulian Iuga, managing director misoft systems.
Este imperios necesar sa precizam ca firmele care vor utiliza solutia Evolve CRM, in regim gratuit, vor beneficia de toate caracteristicile acesteia. Mai mult, vor fi incluse si update-urile lansate periodic, pe toata durata utilizarii gratuite.

“Antreprenorii trebuie sa fie constienti de faptul ca o solutie CRM nu este doar un soft, un program. O solutie pentru managementul relatiilor cu clientii este, de fapt, un instrument util pentru cresterea vanzarilor cat si pentru fidelizarea clientilor sau pastrarea unei relatii de durata cu acestia. De asemenea, un CRM este apreciat si pentru maximizarea eficientei echipei de vanzari sau reducerea timpului de raspuns la cerintele clientilor. Prin urmare, doresc sa subliniez faptul ca Evolve CRM poate fi utilizat atat de companiile mari, cat si de companiile mici, pentru facilitarea implementarii strategiei de vanzari prin urmarirea, organizarea si utilizarea cat mai eficienta a tuturor informatiilor despre intreg procesul de vanzare. Iar avantajul este ca pretul nu va fi o problema, odata cu utilizarea gratuita.” adauga managing directorul misoft. In concluzie, reprezentantul misoft declara “In Romania, procentul utilizatorilor unei solutii operationale de business este cu mult sub media celor din Europa de Vest, de exemplu. Noi am observat insa o crestere a numarului de clienti si a gradului de interes al acestora fata de solutiile pentru managementul relatiilor cu clientii, comparativ cu anul trecut.” Astfel, misoft systems , prin intermediul campaniei Evolve! Grow your start-up!, doreste sa sprijine evolutia start-up-urilor romanesti, prin eficientizarea activitatilor de management, vanzari, marketing si service, acestea fiind doar cateva dintre beneficiile obtinute de utilizatori.

Garantia calitatii: Evolve CRM a fost nominalizat finalist la categoria Consumer Relationship din cadrul European IT Excellence Awards 2011, alaturi de participanti din 23 de tari. Nominalizarea reprezinta recunoasterea calitatii aplicatiilor si confirmarea standardelor tehnologice ridicate atinse in livrarea solutiilor de o calitate excelenta.

misoft systems este o companie dinamica de dezvoltare software si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, ce ofera servicii software flexibile, la preturi accesibile precum si produse software inovatoare. Inca de la infiintare, compania a dezvoltat solutii software pentru companii de renume din Europa de Vest, ce activeaza in diverse domenii de activitate. Parteneriatele incheiate cu Microsoft, Oracle si alte companii din Europa de Vest demonstreaza increderea clienților și partenerilor misoft systems in inalta calitate a serviciilor si produselor furnizate.

Iulian Iuga
Managing Director misoft systems
www.evolve-bs.net
+40 (0)264 437 615

Georgiana Corsau
PR Manager D’Avantage Consult
www.davantage.ro
+40 (0)264 402 726

Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare