Comunicate de Afaceri

Importanta achizitionarii echipamentelor medicale de la distribuitori autorizati

In piata echipamentelor medicale intalnim o multime de firme distribuitoare sau sub-distribuitoare care le ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona echipamente medicale performante, insa nu toate acestea sunt serioase si vin in ajutorul clientilor.

In general, o firma serioasa care distribuie echipamente medicale de ultima generatie, vine in ajutorul clientului cu o multime de aspecte. In primul rand aspectele informative legate de echipamentele dorite, acesta iti va prezenta brosurile fiecarui produs in parte, dar si o fisa tehnica care contine toate specificatiile produsului dorit.

In afara de informatiile detaliate, cele mai mari firme de echipamente medicale incearca sa creeze o relatie stransa cu clientul prin intermediul unor programe de parteneriat, pe termen lung sau pe termen scurt, care vor ajuta clientul din punct de vedere financiar.

Programe de parteneriat propuse de firmele de echipamente medicale

Un prim program pe care il intalnim la majoritatea firmelor de echipamente medicale este acela de discount in functie de volumul comandat. In acest caz, cu cat achizitionezi mai multe produse sau iti schimbi decizia de cumparare de la un produs mai ieftin la unul mai scump, compania distribuitoare iti poate oferii un discount de up sell sau de volum, in functie de caz.

Un al doilea program este unul care seamana cu creditul si este valabil pe termen lung. In acest caz, ajungi la un acord cu firma de echipamente medicale asupra esalonarii costurilor lunar, cu o suma fixa. La baza este un credit, insa nu exista dobanda si birocratie.

Alege firmele cu un portofoliu complet

Multi cumparatori de echipamente medicale incearca sa faca achizitia doar de la distribuitori nisati pe produsele respective. Acest aspect nu este unul rau, insa daca alegi o firma cu un portofoliu bogat de echipamente medicale, acesta poate sa negocieze cu tine si pentru o anumit echipament medical iti poate oferii gratuit consumabile, mentenanta sau alte servicii conexe.

Pentru identificarea acestor firme, nu trebuie sa faci un research prea mare, majoritatea sunt prezente in mediul online, acolo unde prezinta toate informatiile detaliate mai sus.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Cauta

Categorii populare